• daniiel

    Vad fick dig att falla för din man/fru som du gifter dig med?

    ATT HAN VAR SNYGG!!! ;)

    Haha usch, så hemskt det låter, men första gången jag såg min make var jag 14år gammal och tyckte att han var det snyggaste jag någonsin sett. Jag hade ju dock pojkvän och han hade flickvän då. Dessutom var han 2år äldre och skulle väl aaaldrig titta åt mig ens (ja, plus att vi inte kände varandra eller hade några gemensamma vänner, så att fånga hans intresse skulle ha varit svårt).

    Fyra år senare, sommaren då jag var 18år, så var både jag och han singel och vi hade numera ett gäng gemensamma vänner/bekanta. Helst plötslig när jag loggade in på Lunarstorm (jo, det var populärt då), så hade han skrivit till mig där. Vi började skriva fram och tillbaka och pratade om allt möjligt. Sedan såg vi varandra på stan några gånger under sommaren och medan han försökt få kontakt med mig, så gömde jag mig, för jag vågade inte prata med honom. Han verkade så smart, klok och rolig. Vad hade jag att komma med?

    Nåja, samtalen togs vidare till MSN (ja, även det var väldigt poppis då) och helst plötsligt visade det sig en oktoberkväll att vi skulle på samma partaj. En realesespelning för ett lokalt band. Och jojomen, väl där, så stod han ju där. Precis sådär snygg som när jag sett honom första gången 4år tidigare.. mitt hjärta bultade. Han skrek efter mig tvärs över lokalen, men jag vågade inte svara. Efter ett par timmar tog jag dock mod till mig och gick fram till honom.

    Från den stunden när jag satte mig i soffan brevid honom och vi började prata, så fanns det inga tvivel från någons sida. Vi har inte slutat prata sedan dess och har i stort sett varit med varandra varje dag sedan den dagen. Klick, pang, bom! sa det. Han var precis så smart, klok och rolig som jag hade fått intryck av, plus att han var så enormt snäll (numera vet jag att han många gånger är för snäll), osjälvisk, romantisk och omtänksam osv.

    Han hade allt jag önskade. På utsidan var han lite av en bad boy med sitt svarta hår, sina tatueringar och piercingar (vilket var det första som fångade mitt intresse) och på insidan världen goaste nallebjörn (vilket fick mig att stanna kvar).


  • daniiel

    Haha jaasi.. gammal känner jag mig inte, och jag kan inte påstå att jag saknar Lunarstorms glansdagar heller! MSN hade jag som sagt, men på "min tid" var ICQ rätt ute måste jag säga, ingen hade det ;)


  • daniiel
    Chicita skrev 2013-07-04 23:18:24 följande:
    mIRC är väl det som Basshunter sjunger om i Boten Anna om jag inte minns helt fel Flört
    Så så gammal behöver man inte ha varit för att ha hållit till där Oskyldig
    Ja, jag tror det har mer att göra med en viss typ av människor istället för en viss ålder :)
Svar på tråden Vad fick dig att falla för din man/fru som du gifter dig med?