• sensom­marbru­d
  Äldre 2 Jul 18:54
  33235 visningar
  64 svar
  64
  33235

  HJÄLP!!! jag måste ner 10 cm runt magen på 1 månad!

  Okej brudar jag behöver er hjälp! Klänningen är klar och jag är har blivit 10cm för stor! Jag vill inte höra något chananigans om ny klänning eller vara nöjd som jag är. Jag måste ner nu!!! Hjälp till med alla tips ni har! Hälsosamma som ohälsosamma.

 • Svar på tråden HJÄLP!!! jag måste ner 10 cm runt magen på 1 månad!
 • sensom­marbru­d
  Äldre 2 Jul 19:27
  #8

  Tack snälla tjejer! Keep it going! Hur får jag den ultimata kickstarten??

 • sensom­marbru­d
  Äldre 2 Jul 19:41
  #11

  kan det vara en god idé att äta lite kolhydratfri mat (typ ett mal om dagen) och resten typ nutrilett. Och låta underkläderna gör resten av jobbet?

 • sensom­marbru­d
  Äldre 2 Jul 23:00
  #17

  Nu har jag varit och handlat massa bra mat för en vecka! Vad är egentligen spannmål? Jag måste verkligen vara stenhård den här tiden. Det svider i själen när man måste säga adjö till Roséviner mitt i sommaren :(

 • sensom­marbru­d
  Äldre 3 Jul 16:38
  #27

  Lchf har jag provat tidigare och det går på tok för sakta 1 månad sedan måste jag komma i min klänning. Nu kör jag inga kolisar lågt fett hög protein. Inga spannmål och inga mejeriprodukter.

 • sensom­marbru­d
  Äldre 3 Jul 19:49
  #29

  Kväälens uppdatering. Kl är ca 20:00 jag har varit på jobbet sedan strax innan Kl 7 imorse och jag åt min sista måltid Kl 17:30. Jag är jääävligt hungrig! Inte så sötsugen faktiskt men därimot tycker jag verkligen inte om sallad! Vad kan jag äta istället???

 • sensom­marbru­d
  Äldre 3 Jul 20:03
  #31

  men jag måste ju ha något till köttet/fisken? Hur är det med kalla såser?

 • sensom­marbru­d
  Äldre 4 Jul 12:19
  #37

  Tack snälla för det tipset!!!! Idag är det dag nr 2 och jag har ätit mest ägg och tomater idag. Hur är det om jag gör mos på morötter är det lika mycket kolhyderater son potatismos!?


  Idag ska jag äta tacofärs med tomat och gurka.

 • sensom­marbru­d
  Äldre 4 Jul 14:56
  #40

  Jag äter inte bara ägg och tomater, det var vad jag hade ätit till frukost och till fikat. Igår åt jag inte efter Kl 18 och det kändes jättebra!

 • sensom­marbru­d
  Äldre 4 Jul 18:34
  #44

  Passionsblomma som sagt så var det ägg och tomat jag åt till frukost och förmiddagsfikat INTE dagarn i ända men du kanske inte läste just det. Ägg passar perfekt under förmiddagen när man jobbar som jag gör.


  Jag mår redan mycket bättre av att inte äta mejeriprodukter men imorgon tänker jag börja med lättkvarg till frukost och kanske till 18målet. Tillsammans med hallon som har ett lågt GI blir detta lite godare :D


  Kom igen brudar fler bantningstips det finns 25897542 brudar med på tok för mycket valkar innan den stora dagen :D


  <3

 • sensom­marbru­d
  Äldre 4 Jul 21:05
  #49

  nu kanske inte jag använder mig av alla tips utan det finns säkert andra än jag som snappar upp tips här. Och det finns MASSA brudar som inte behöver gå ner i vikt men det finns säker en hel drös som både behöver och vill!


  Så jag tycker att ni ska sluta ta åt er och tipsa vidare, hade jag använt alla tips hade jag ju levt på luft.


  jag sitter ju inte och säger att just DU ska babta eller hur?


   

 • sensom­marbru­d
  Äldre 4 Jul 22:29
  #52

  Oh lord. Det är nog sant som dom säger att kvinnor över reagerar. Men älska era kroppar som alla bör göra och lämna denna tråd. Och snälla ni, ni tog allt på fel sätt så jag fortsätter min färd mot min perfekta dag. Hade!

 • sensom­marbru­d
  Äldre 5 Jul 12:42
  #59

  Men hallå! Jag har väl aldrig sagt att ALLA ska banta? Därimot drog jag en skojig random siffra på hur många brudar som faktiskt vill slimma till sig lite! Jag tycker faktiskt att det är nästan elakt att svara att jag är ditten och datten. Jag vet själv hur min kropp fungerar. Jag har INTE börjat hetsbanta! Därimot känner jag att utan spannmål och mejeriprodukter så har mitt sötsug nästan försvunnit helt.


  Jag har absolut inte uppmanat någon att banta men jag har sagt att det finns VÄLDIGT MÅNGA som vill gå ner i vikt innan sin stora dag!


  Sen vill jag även säga att om jag vill ha min dag perfekt så skulle jag uppskatta om den som skrev att det är bättre att ha en "härlig dag istället" kunde ordna en härlig dag för sig så ordnar jag en perfekt dag för mig.


  ledsen att så många hakade upp sig på just en siffra.


  Men fy skämms på er som hoppar på mig för att jag vill gå ner i vikt!

 • sensom­marbru­d
  Äldre 5 Jul 12:59
  #62

  tack sweetjonna! Och ännu större tack för att du återgår till det faktiska ämnet <3 Jag ÄLSKAR powerwalks! Perfekt efter jobbet då man MÅSTE gå hela vägen hem om man inte vill sova i en buske! :P

 • sensom­marbru­d
  Äldre 5 Jul 13:03
  #63

  för mig handlar inte perfektion om vare sig tårtor eller om saker går snett! Jag vet att det komma bli en perfekt dag för jag gifter mig med mitt livs kärlek och bästa vän! Det är perfektion för mig. Så snälla du jag vill inte ha några andra åsikter än om viktnedgång i denna tråden. Tar du illa upp eller inte ska tipsa så var god lämna tråden.

Svar på tråden HJÄLP!!! jag måste ner 10 cm runt magen på 1 månad!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.