Inlägg från: Micaelan |Visa alla inlägg
  • Micaelan

    14 juni 2014

    Hallå! Jag gör er sällskap här då jag också ska gifta mig i juni, 14 närmare bestämt. Nu till kruxet, min käre blivande make friade igår, så jag har alltså 5 månader på mig att få ihop bröllopet, inte över ett år som många av er andra. ;) Lite stressande men jag är världens lyckligaste, superfint frieri och jag svävar på moln. :) 14 juni är vårat datum, och i år är det en lördag så det känns bäst så även om jag kommer få panik mellan varven av stress. :p Redan idag har jag googlat vigselplatser för fulla muggar och ska börja ringa runt på måndag, bara att hålla tummarna. :p Bara att komma på var vi ska vara är ett projekt i sig, han är från Haparanda, jag ifrån Ludvika i Dalarna och vi bor i Stockholm. Så var vi än väljer så kommer många gäster få resa långt. Lutar dock ändå åt Dalarna, för många i min släkt har småbarn. Drömmen skulle vara någonstans runt Siljan, men det kan man väl glömma såhär nära inpå, men drömma kan man alltid. ;) Har ni några toppentips till en "nyplanerare" så kom med dem gärna. :)

  • Micaelan

    På de 6 dagar jag har haft på mig att planera bröllop (varav tre av dem röda) så har jag hunnit med att fixa vigselplats, festlokal, bokat tid för att välja brudklänning i en stor butik, nästan skrivit klart gästlistan och börjat pyssla med inbjudningskorten. :)

    Allting blir i Leksand i alla fall. Vigsel blir på Hildasholm nere vid vattnet, och festen blir i Käringbergetsbystuga  med fantastisk utsikt över Siljan. :)

    Hur går det för alla andra?

Svar på tråden 14 juni 2014