Inlägg från: Emelie1014 |Visa alla inlägg
  • Emelie1014

    14 juni 2014

    Hej alla!
    Tänkte att vi kanske skulle kunna samlas vi som tänkt gifta oss den 14 juni 2014!
    Här kan vi snacka om allt mellan himmel och jord, tipsa och ge varandra idéer och bara ha det allmänt mysigt under det året som är kvar tills vår stora dag är här! {#emotions_dlg.flower}

    Hur långt har ni kommit i planeringen, har ni gjort klart något än?

  • Svar på tråden 14 juni 2014
  • Emelie1014

    Kul med fler på samma datum! :) Vi bor i Avesta, en stad längst ner i Dalarna. Vi tänkte ha vigseln i Folkärna kyrka och sedan mottagning på ett ställe som ligger bara en liten bit därifrån, jättenära sambons föräldrars gård. Vi vill ha familjen och släkten närvarande då det skulle bli alldeles för stort om vi ska bjuda alla vänner också, så om alla kommer blir det ca 50 vuxna och 25 barn.

    Jag tänkte ringa och boka kyrkan idag så det är klart och jag inte behöver oroa mig för att det kommer vara bokat (vilket det var när vi skulle döpa vår dotter förra året) men annars har inte vi heller hunnit så långt. Jag har skrivit en lista på alla gäster och gjort STD-kort men inte skickat ut de än. Sitter dock hela kvällarna och kollar på ringar och klänningar. ;) 

  • Emelie1014

    vi ska också göra maten själva för att hålla nere priserna, har dock ingen aning om vad vi ska göra än, men kall soppa lät ju kanon till förrätt! :)

  • Emelie1014

    Spännande att höra hur planering och förberedning går för er! Själv har jag legat lite lågt då jag gått en intensivkurs för körkortet samt varit utomlands, men nu är det full fart igen. Ska iväg och testa brudklänningar på torsdag eventuellt, men jag funderar på en kinaklänning. Kan ändå vara kul att testa och se vilket snitt man vill ha på klänningen då jag inte har den blekaste om vad jag känner mig bekväm i!

    Ska strax sätta igång med inbjudningarna också, musiken är nästan klar till kyrkan, festlokal är preliminärbokad och maten är nästan bestämd. Jag och tärnorna spånar lite dekorationsidéer, finns ju massor! 

  • Emelie1014

    Välkommen! :) 

    Hur går det för er? Själv var jag igår iväg och testade klänningar. Jag var bombsäker på att jag skulle åka hem tomhänt och sedan beställa på nätet istället då jag inte vill lägga mer än 4000 på en klänning men ändå ha en som känns jag och som jag trivs i, men jag fick en favorit på en gång! Dock så testade jag den här klänningen sist och ja, det var kärlek på en gång den kom på. Så nu är den köpt, dock ska den beställas hem då butiken bara hade den i champagnefärg i min storlek. 3500 blev det!




     
Svar på tråden 14 juni 2014