Inlägg från: MimmiKGA |Visa alla inlägg
  • MimmiKGA

    14 juni 2014

    Hej hej! Jag är ny här i forumet men kände att jag passade in i den här tråden eftersom vi också planerar att gifta oss den 14 juni nästa år :) Än så länge har vi bokat kyrka, präst, festlokal och färgerna kommer gå i mjuka, neutrala pasteller, ljust puderrosa, nude och kanske lite inslag av ljust blå och grönt :) Jag hade en väldigt tydlig bild av hur jag ville att min klänning skulle se ut och har surfat runt efter den som en galning utan resultat... Men när jag åkte till en butik med brudklänningar hemma i sverige så provade jag en snarlik och blev visad en från en katalog som såg ut exakt som jag föreställt mig, svindyr givetvis. Men eftersom jag skulle åka på semester till usa så kollade jag upp priset på den här (är i usa just nu) och det är ca 6000 kr billigare än i sverige. Ringde runt till varenda bridal shop här omkring och frågade om de hade min klänning på lager men ingen hade den hemma men alla kunde beställa med leveranstid på 8-12 veckor (långt efter att jag redan åkt hem) tillslut chansade jag och åkte själv till en av butikerna ändå för att prova lite och få inspiration och döm om min förvåning när jag den första klänningen jag fäster blicken på i butiken är "min" klänning, fast än de just sagt att de inte hade den hemma. Slog till direkt och köpte den, den är helt perfekt och behöver bara sys in lite när dagen D närmar sig :D Nu när jag ändå är i usa så passar jag på att kolla på bodsdekorationer, små påsar för ris, placeringkort, material till inbjudningar osv... Allt sånt är så himla mycket billigare här men jag lär ju få betala en massa extra för övervikten på bagaget hem så det kanske går på ett ut ;)

  • MimmiKGA

    www.bridal-expressions.com/productDetails.php Vet inte riktigt hur jag lägger in en bild via ipaden...? Med här är iaf en länk :) Ja det känns verkligen som att den klänningen är ämnad för mig när jag hade sån tur , meant to be helt enkelt! Det är nog lite självbevarelsedrift som gör att jag håller mig borta från ebay och tradera mm, vet att jag skulle bli beroende direkt hehe.. ;) Har börjat höra mig för lite om olika fotografer, vill verkligen ha bra bilder från hela dagen men har ingen lust att betala 20-30 tusen... Svår ekvation det här med bröllopsbudget!

  • MimmiKGA

    Hallå hallå! Har varit tyst ett tag från mig nu, fullt upp på semestern ;) men snart åker vi hem igen från USA. Har hunnit köpa små organza påsar som ska fyllas med gelehallon som gåva till gärterna, papper och band för att göra placeringskort, band och en fin stämpel till inbjudningskorten, brudklänningen och lite annat smått och gott :) men nu börjar jag få lite ångest för hur jag ska få hem allt... Och inte få övervikt :/ Vi har hittat en duktig fotograf också som har okej pris och kan vara med större delen av dagen, men nu börjar vi vela lite om lokalen, den är helt perfekt men väldigt dyr, så nu kikar vi efter lite alternativ. Duktiga ni är som syr stolsöverdrag! Beroende på lokal så får jag nog övertala mamma att hjälpa mig lite med det ;)

Svar på tråden 14 juni 2014