Inlägg från: MsThezzizen |Visa alla inlägg
  • MsThezzizen

    14 juni 2014

    Hej


    vi ska också bli man och fru detta datum! På tiden då efter 12 år . Vi har inte kommit längre än att ha bokat kyrka och lokal..  Sen är det mest idésurfning som gäller , och en ångest över att lyckas bli av med en del kilon...

  • MsThezzizen

    hej igen! Nu börjar känna stressen lite...vill börja ha saker bokade.Klänningsjjakten är igång, tyvärr går det sådär. har dock bokat in mig i Sthlm den sista för lite provning. Hoppas hitta ngt då. Har två stycken som jag är lite förtjusta i från här hemma. Jag har rel. god koll på allt övergripande tror jag. Det är detaljerna som är svåra, exempelvis bordsdekorationer!!!! Vi ska ha väldigt breda bord så det får inte vara för pluttigt, samtidigt som jag inte vill att det ska vara över dåligt på ngt sätt. Har börjat fundera på stolsöverdrag, är det ngt ni ska ha? Vårt kommer gå i vitt,spets och lite få detaljer i grönt. Blommorna i ljusrosa.. Mitt största problem är nog musiken nu, vart får man tag på någon som har lust att mingelspela på festen?

  • MsThezzizen

    Milli, vi tänkte också försöka sy efter den mallen. Eller rättare sagt min mor. Hur tycker du det blir , de som du har gjort färdigt. Våra stolar är inte riktigt raka. i ryggen så det kommer bli lite knixigt tror jag.

  • MsThezzizen

    Milli, har du ngn bild på ngt färdigt överdrag? Får du ut två överdrag på ett lakan? Igår beställdes min klänning!! Så nu ska jag blunda för allt vad klänning är. Inte eg vad jag tänkte mig men hoppas det passar in i muntrande ändå. Fin är den iaf!!!! Nu är det ringletning som påbörjas! Vårt stora problem är fortf ev musikunderhållning. Ångest!

Svar på tråden 14 juni 2014