Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Bordsplacering sambos/förlovade. Hur gör ni?

    Tildie skrev 2013-07-01 15:19:55 följande:
    Men sambos ska ju säras på.
    Det kan väl knappast finnas någon regel för just dem, eftersom då, när etiketten kom, var sambo inte en accepterad form av förhållande? Så vill du följa den gamla etiketten strikt, så ska man ju sitta tilssammans fram till dess man är gifta.

    Men jag instämmer med flera andra: placera människor utifrån kunskapen om hur de är som personer, båda vad gäller ifall de vill/vågar/är bekväma med att sitta utan sin partner, och i fråga om hur blandningen av folk blir bäst.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Vad olika det är hur man känner!
    Jag kan känna precis tvärtom-att vad roligt att vidga umgänget från det vanliga och komma utanför familj, parter och hela den given. Inte så att jag vill bli av med min sambo, men det kan vara riktigt uppfriskande att sitta långt ifrån honom och därmed få helt egna samtal. Det känns skönt att han och jag får höra andra röster än varandras och sedan är det efteråt jättekul att ta del av den andres upplevelser och intryck. Det finns något befriande i att höra honom asgarva ihop med ett helt gäng borta vid ett annat bord och se att han har en rolig kväll. Särskilt om han hängt med mig till festen trots att han inte är den som känner värdparet så väl. Då blir jag extra glad.

    Det är bara en gång jag blivit placerad så jag önskade att han suttit närmre, och det var när jag hade så oartiga bordsgrannar att jag hade behövt honom där för att rädda mig lite. Det var enbart honom jag kände på hela feste och jag var gravid dessutom och hade mått bra av att åtminstone kuunna få ögonkontakt med honom över rummet. Det var en lång lång kväll.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden Bordsplacering sambos/förlovade. Hur gör ni?