• Chicita

    Bordsplacering sambos/förlovade. Hur gör ni?

    Vi placerade alla våra gäster som hade partners antingen mitt emot eller diagonalt emot varandra. Att ha tryggheten av varandra inom pratavstånd kan göra att man blir mer social mot andra också Glad
    Men det betyder ju inte att man bara pratar med varandra då... Nästan enklare att prata med bordsgrannen ju Flört

    Men vi brydde oss inte om ifall dom var gifta, sambos, förlovade eller bara "tillsammans" Glad

  • Chicita

    Förresten så kom jag på att vi inte alls var så konsekventa som jag påstod Förvånad

    Vår intention var att placera par mittemot eller diagonalt. Men det blev lite blandat.
    Exempelvis så tärnorna och marskalkerna + ena tärnan och marskalkens barn 6 personer alltså, blev omblandade lite hipp som happ inom den gruppen. Men där känner ju alla varandra och dom satt liksom i en "klunga".

    En jobbarkompis till mig och hennes man + deras två barn delades upp så att dom hade ansvar för ett barn var och dom satt nog med typ 3 platser emellan fast på varsin sida om bordet.

    Toastmasterns fru hamnade 6 platser bort från sin man men hade sin svåger till bordet istället.

    Vi utgick från att försöka placera alla mittemot eller diagonalt, men låste oss inte vid det  hade varit bättre att säga.
    Vi hade undantag från vår egen regel, men då var det typ att vi tog två par som känner varandra väldigt väl - bytte partners inom paren och sen satte dom på olika tungor eller 6-8 platser ifrån varandra på samma tunga.

    Jag vidhåller att mitt tips (som jag gett så många gånger) om att färgkoda Hans och Hennes + vänner - gäster på lappar och sen flytta runt dom tills man får en bra blandning där man känner att alla borde vara både trygga och ha trevligt sällskap, är den bästa lösningen på placeringsproblem Flört 

Svar på tråden Bordsplacering sambos/förlovade. Hur gör ni?