• drömmaren

    vill inte ha.

    Jag har hela tiden sagt att jag ABSOLUT inte vill ha någon möhippa och nu fick jag reda på att mina vänner  + sambo har planerat en stor möhippa. 
    Min kusin berättade detta för mig för hon tycker det inte är okej att fixa en möhippa när jag har sagt att jag verkligen inte vill ha någon.

    Så nästa helg så ska jag tydligen åka på en ålands kryssning med alla mina tjejkompisar och dom har hittat på en massa "lekar"!
    måste säga att jag är så ledssen och besviken när dom inte kan acceptera att jag ingen villa ha och ändå går och planerar en.
    detta förklarar varför min chef helt plötsligt kommer och säger att jag är ledig nästa vecka.

    sorry men var tvungen att få gnälla av mig lite....förstår att det sitter blivande brudar där ute som blir besvikna över att dom inte får någon möhippa.

    vet inte vad jag ska göra nu...ska jag berätta att jag vet eller ska jag låtsas som inget? 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-06-27 19:43
    tycker det är konstigt att dom har planerat möhippan så tidigt.....vi har precis berättat för alla att vi ska gifta oss nästa år.

  • Svar på tråden vill inte ha.
  • drömmaren

    hoppas att det bara är ett skämt. måste ju erskänna att man är lite orolig inför helgen nu.
    har svårt att tänka mig att dom skulle gå emot när jag sagt nej.
    Men det återstår att se. 

  • drömmaren
    Kala skrev 2013-07-05 14:11:42 följande:
    @ drömmaren: Kom ihåg att det oss en uppföljning sen på hur det gick för nu är vi nyfikna! Skrattande Är det denna helg dem planerar för?
    ja det var denna helg! och ja dom hade fixa en liten möhippa......villa att jag skulle ha en slöja och krona på mig på båten m.m men jag vägrade, sa att jag tyckte det var en så dålig stil av dom att inte lyssna på vad jag ville och dom sa att dom hade gjortet mer för deras skull och min sambo vara bara med på själva kryssningen resten hade dom hållit hemligt ifrån honom också.Gråter
    och varför dom gjorde detså här tidigt var att detta var den enda helg som funkade för alla för två av mina vänner ska flytta utomlands i höst.

    Jag är så sur och besviken på dom och jag har inte svarat på något sms eller liknande sen vi kom hem i söndags. Gråter 
  • drömmaren

    Ni har rätt! Kommer att ringa upp dom och berätta hur jag känner mig nu efter detta. Bara varit tvungen att smällt allt och att det är därför jag dragit mig undan tror jag.

Svar på tråden vill inte ha.