• marsmat

    Har genomskådat planen!

    Ja, man ska ju inte klara att gissa sig fram till det!

    Jag vet att min händer på lördag för jag fick besked om att komma till Stockholm imorgon. Jag fick också ett mail om att packa kläder som liknar på något jag skulle haft på mig när jag var barn. JAG ÄR BEKYMRAD! Vill inte alls vara med på något förnedrande och bli uthängt, känner mig sjukt stressad med allt vi måste göra nu med tre veckor kvar och vill bara ta det lugnt med människor jag gillar. Vet också att många av mina kompisar inte kommer att vara där för att det är långt till Stockholm. Ojoj, vad nervöst det känns.

  • marsmat

    Tanthippa låter bäst! :) Självklart jobbigt om man känner att man missar något genom att inte ha möhippa men precis som ni säger- man vill kanske hellre missa det än att bli tvungen att göra saker som inte känns kul.

  • marsmat
    joe2012 skrev 2013-06-27 17:52:25 följande:
    De hade en liten krona åt mig och pinsamma kläder - men det var bara för att luras, jag fick byta om innan vi åkte hemmifrån.

    Marsmat: Min kompis fick i uppdrag att plocka med allehanda skumma/pinsamma saker inför sin möhippa men det vara bara för att göra henne nervös.
    Ååå vad skönt att höra. Det låter precis som en sådan sak de skulle hitta på! Men jag har fjärilar i magen ändå Skrattande
Svar på tråden Har genomskådat planen!