• Grodprinsens brud

    Har genomskådat planen!

    Jag tror tyvärr inte att jag får någon alls. Jag hade gärna velat ha en lite lagom rolig variant med typ "fångarna på fortet", SPA, middag och utgång men utan fula kläder och taskiga påhitt som att sälja kondomer eller kyssar på torget... Möjligtvis en liten krona och möhippebanderoll. Men som sagt, jag tror inte att jag får någon alls för eftersom vi gifter oss den 10 augusti och det är semestertider så borde antingen jag eller blivande makeb fått höra om datum.. Jag har inte hört något om någon dag för svensexa heller.. 


  • Grodprinsens brud
    ThereseV skrev 2013-06-27 16:17:10 följande:
    Jag kommer inte heller få någon och det känns ju såklart rätt trist, men jag är hellre utan hippa än får en jobbig sådan.. spa, tjejsnack, god mat, utgång eller liknande hade ju varit hur kul som helst, men det känns som att risken är större att man skulle fått löjliga kläder, supa mer sig och utföra massa jobbiga uppdrag och då är jag ändå rätt glad att jag slipper...
    Nej det är sant. Jag fick en minihippa av jobbarkompisarna som hade tänkt klä ut mig men bromsade sig när de funderade på hurdan jag egentligen var =) Sedan vet jag att jag får en "tanthippa" med min mamma ,svärmor och moster på SPA över dagen fredagen före bröllopet, vad jag vet är det bara vi fyra.. 
Svar på tråden Har genomskådat planen!