• Anonym

    Anmäla en månad efter osa?

    Vår marskalk frågade min sambo nu för någon dag sedan bara om han fick ta med sig någon och vi gifter oss på lördag. Min sambo tyckte att jo, visst absolut och var väl mest glad att han faktiskt träffat någon men nämde något om att det kunde bli lite svårt med tex tårtan och då tyckte marskalken att "vadå, har ni inte beställt ett gäng extrabitar (jomenvisst..vi ska ha bakelser och dom kostar lite drygt 50 kr styck) skulle vi ha "lite extra" av precis allt skulle det ju bli svindyrt....(till saken hör att vi hade några extra, men det droppade in fler ett litet tag efter osa så dom bitarna är redan tagna...)Hade varit ok om han frågat men inte förväntat sig att få av sådant som man måste beställa sedan långt innan, men blev lite grinig när han tyckte att vi skulle fixa sånt bara en vecka innan bröllopet....

  • Anonym

    Jag skulle höra av mig till dem och förtydliga att pojkvännen är välkommen i kyrkan, men att ni inte kan få loss plats för en till middagsgäst så här kort inpå. Jag skulle inte säga att det kostar 1200 kr, men kanske att man vill ju så gärna att alla som vill komma ska få komma, tyvärr så går det inte att fixa fram så kort inpå.

    Man vill förstås få till en trevlig fest, men det verkar finnas många personer som inte har någon uppfattning alls om vad bröllop kostar och då måste man få sätta sina gränser efter sina egna förutsättningar. 

Svar på tråden Anmäla en månad efter osa?