Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Hård "klump" i bröstet

    jag skulle liksom de andra rekommendera att kolla upp. speciellt då den var så ojämt och stor. sitter den "fast" eller flyttar den på sig när du rör den? om du förstår.. 

  • filibustern
    Anonym (Orolig) skrev 2013-06-23 18:41:51 följande:
    Skulle nog säga att den sitter fast, händer inte så mycket när jag petar på den. Känns inte som en knöl iaf, utan som en klump som sagt.
    du bör kolla upp. ring imorgon. vill inte oroa dig ännu mer, men kolla upp absolut! har någon annan i familjen haft något liknande? 
  • filibustern
    Anonym (Hallå) skrev 2013-06-30 18:58:01 följande:
    Du får ursäkta, men förstår inte alls hur man kan fråga nåt sånt på ett forum. Kan inte låta bli att svara nu.

    Herregud kvinna, gå till doktorn. Finns inget annat att göra. Är du bara ute efter lite "tycka synd om"?
    en del har faktiskt svårt att ringa till läkaren så fort det är någt, som orolig och passionsblomman nämner. t.ex min svärfar fick en hjärtinfarkt för typ 3 år sen tro ja.. nu vet jag ju att en del får lite halvdiffusa symtom... men ändå, den släkten har alltid svårt att ta sig till en läkare! 

    han kände av något i bröstet, trodde det var någon sorts halsbränna och tog en samarin, gick inte över.. tog en samarin till.. kanske någon treo... avvaktade..

    när han väl tog tummen ur och ringde så hade han två kranskärl totalt tätt. men han tyckte väl att "ääsch.. de e nog inget", och tyvärr är det så för många kvinnor med knölar också. man liksom drar sig för att ringa, för att man inte vill "vara till besvär" eller känna sig löjlig när/om det visar sig inte var något farligt. t.o.m jag som är sjuksköterskestudent  kan ibland dra mig för att ringa ang. div. åkommor på grund av dessa känslor. 

    så tycka synd om tro ja inte hon är ute efter, hon vill nog mer ha lite medhåll för om hon ska ringa.  vilket hon ska. och så anonymt stöd, som på ett forum likt detta, kan vara skönt att ha :)
Svar på tråden Hård "klump" i bröstet