Inlägg från: Anonym (Orolig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Orolig)

    Hård "klump" i bröstet

    Vänder mig till er på BT i hopp om att någon kanske har haft liknande eller har något bra tips om vad detta kan vara. Nu till saken. Här i veckan så la jag märke till en förändring i ena bröstet. Det känns som en hård klump och sitter "på sidan" i bröstet närmast armen. Klumpen känns lite ojämn och relativt stor. Jag är ganska ung(21) och barnfri ska kanske tilläggas. Vad kan detta vara? Ofarligt? Hoppas på svar, tack på förhand!

  • Svar på tråden Hård "klump" i bröstet
  • Anonym (Orolig)

    Skulle nog säga att den sitter fast, händer inte så mycket när jag petar på den. Känns inte som en knöl iaf, utan som en klump som sagt.

  • Anonym (Orolig)

    Tack för alla svar!! Gillar inte riktigt att gå till läkaren, så drar mig lite för det. :-/ vet inte om någon i familjen haft liknande, min mamma sa att mormor och moster haft knölar, men godartade så. Lycka till med operation theD! Min mamma tyckte väl att jag skulle vänta tills nästa "kvinnovecka" är över för att se om det kanske har med det att göra, fast å andra sidan så är min familj såna som i princip aldrig går till läkaren. Uppskattar alla svar!

  • Anonym (Orolig)

    Okej, tack för svar allihop! Ska väl ta mod till mig och kolla upp det ganska snart då.

  • Anonym (Orolig)

    Tack för Infon theD! kan man be om kvinnlig läkare tror du?

  • Anonym (Orolig)

    Tack för alla svar! Tack för lugnande Carina10, är också lite spruträdd, så lättnad att du säger så! passionsblomman: haha, så är min familj med, "äh, det är säkert inget!", men du har absolut rätt, vore ju skönt att få reda på vad det är/eller inte är så man kan släppa det sen. ska resa bort denna vecka, men tänkte absolut försöka ta mig dit och kolla upp så fort som möjligt efter det.

  • Anonym (Orolig)

    Nej, varför skulle jag vara ute efter tycka-synd-om? Jag vet ju inte ens vad det är än, då har man ju knappast något underlag för att varken tycka synd om sig själv, eller någon annans tycka synd om. Detta handlade helt enkelt om (som filibustern sa, tack förresten) att få lite medhåll för om jag ska ringa och helt enkelt om någon haft liknande och har någon idé om vad det kan vara. För övrigt, ska jag behöva berättiga för dig varför jag startar en viss tråd, som alla själv kan välja om man vill svara på eller ej?

Svar på tråden Hård "klump" i bröstet