Inlägg från: stealmystyle |Visa alla inlägg
  • stealmystyle

    tygbukett- Var köpa? bild på era tack

    Elena1 skrev 2013-07-19 12:24:13 följande:
    Vad bra att det redan fanns en sådan här tråd. Jag har också funderingar på en tygbukett, kanske från den här sidan: www.silkblooms.co.uk/ Är det någon som har handlat därifrån tro?
    Jag har handlat därifrån. För den summan jag betalade så blev jag nöjd. Kan säkert se ut som riktiga blommor på håll. Dock så ser man tyvärr på skjälkarna att det inte är riktiga blommor. 
  • stealmystyle

    Såhär ser mina blommor ut. Jag betalade 500 kr för buketten samt 3 broschbuketter. Som ni ser så är det ju inte så jättesnyggt när man ser stjälkarna som inte alls ser ut som riktiga stjälkar. Så om jag ska tipsa om något så är det att välja en bukett med blad runt om, för då antar jag att man inte ser stjälkarna på samma sätt. Well, får väll hålla buketten långt ned ;) 




  • stealmystyle
    lmcl skrev 2013-11-13 09:54:50 följande:
    Jag snubblar in här... Fina buketter! Men varför vill man ha tygblommor? 


    Jag ville ha det av praktiska och ekonomiska skäl, att slippa åka och hämta den samma dag som bröllopet samt att jag trodde det skulle bli billigare. Det slutade dock med att jag gick in och köpte mig en riktigt bukett istället för 250 kr, då jag inte tyckte tygbuketten var fin.
Svar på tråden tygbukett- Var köpa? bild på era tack