• daniiel

    Förslag någon?

    Tror du verkligen att din mamma skulle vilja "starta något" så att säga på sin dotters bröllopsdag? Tror du inte att hon kan hålla tyst under en dag, för din skull? Om inte annat, så kanske du kan prata med henne om det?

    Min makes familj är långt ifrån troende och skräder inte orden gällande den saken. Många ur min familj, alla skulle jag nog tro, är inte heller troende. Ja, jag tror inte att någon av våra vänner är troende heller. Men vi, jag och maken, valde ändå en kyrklig vigsel och det var ingen som kommenterade den saken. Makens familj, som vanligtvist är högljudda och alltid säger precis vad dom tycker och tänker, sa inte ett ord.

    Det var ju ett bröllop! Fokus ligger inte på religion en sådan dag, utan på brudparet och kärleken.


  • daniiel

    Du kan ju strategiskt placera era mammor en bit ifrån varandra? Både under vigseln och efterföljande middag. Har du något syskon, kusin eller liknande som du står ganska nära? Då kan ju den personen isåfall få i uppdrag att hålla ett öga på din mamma. Inte som en barnvakt, men tex om personen i fråga ser att din mamma inleder en diskussion med din blivandes mamma, så kan personen snabbt kliva in om det skulle eskalera till något.


Svar på tråden Förslag någon?