Inlägg från: Anonym (Valde) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Valde)

    Ska jag acceptera kärringen som är min svärmor?

    Jag har varit i en liknande situation där jag inte var accepterad o inte mina barn heller (deras barnbarn).
    Till slut var det ohållbart o jag satte ner foten efter ha försökt vara till lags i flera år.

    Jag satte egna regler åt mig själv o de innebar att jag ALDRIG åkte hem till dom mera utan min dåvarande make fick åka själv. Jag gjorde ingen stor sak av det utan jag bara la min energi på annat! Men det tog också sin tid innan jag tog detta beslutet kan jag ju säga!

    Barnen fick välja själva om de ville följa med men dom ville aldrig dit då de betett sig väldigt illa mot dom också. Som tex att ge bort julklappar o sen vilja ha tbx dom till påsk osv osv.

    Ang att du inte har jobb så kan jag delvis förstå hans mamma för det är som någon skrev här...dålig ekonomi påverkar ju paret ihop.

    Om katten, en bekant till mig gillar inte min katt. Hon är rätt rädd för den men har efter ett tag insett att han bara glor på henne o sen går sin väg så nu brukar hon inte säga nåt men ibörjan hojta hon "ta bort skrället ". Men det kunde jag förstå för är man rädd o djuret man är rädd för far upp i knät på en så blir det en reaktion också!! Sen kan jag själv säga lilla skrälle till min katt o ändå ta upp honom o köra näsan i pälsen o gosa med han Flört

Svar på tråden Ska jag acceptera kärringen som är min svärmor?