Inlägg från: Anonym (L) |Visa alla inlägg
  • Anonym (L)

    Porr tittande

    När jag var yngre hade jag ett porrmissbruk, och för några år sedan så började min sambo bli lite som din man. Han satt med telefonen och han kunde gå ifrån mig i sängen och gå och lösa det själv på toaletten med porr. Detta höll på att krascha förhållandet och jag har fortfarande lite dåligt självförtroende efter hans beteende.

    Men som sagt har jag haft dessa problem själv (var dock singel och skadade ingen med det), så jag kunde ju se att något var fel. Jag hjälpte min sambo att få kontakt med en psykolog och han lyckades sluta. Han hade väl ett par återfall under tiden han gick hos psykologen, men inga alls i efterhand.

    Det är tufft och sliter på en, men OM det är ett problem så är det inte hans mening, förmodligen skäms han över porren.
    Jag skrev ett brev till min sambo där jag förklarade hur jag kände mig och att vi måste prata om problemet. Jag valde brev just för att det är ett ganska känsligt ämne och att man som "anklagad" gärna ställer sig i försvarsposition om någon pratar och skäller på en. Men med ett brev får han tid att fundera över situationen och kanske inse att det är ett problem om han inte gjort det tidigare.

    Jag hoppas det löser sig för er! 

Svar på tråden Porr tittande