• FruForsmark

    Vad gillar du ballonger som dekoration?

    stormhelen skrev 2013-06-10 23:19:43 följande:

    Jag går emot ovanstående talare. Jag tycker att balonger är riktigt hemska att ha som dekoration till ett bröllop. Det ser billigt ut och är inte så "bröllopigt," det spelar ingen roll om det är en eller 1.000.000 balonger.


    Tycker det är lika gräsligt.


    Balonger hör hemma på kalas (kanske främst på barnkalas). Balonger skulle kunna funka till andra event så som t.ex. babyshowers. Men de är ju inte speciellt vanliga här i Sverige. Eller kanske olika PR event för olika saker. Då kan det vara kul med lite rolia dekorationer med balonger som balongvalv och liknande.


    Men nej på bröllop är det bara helt fel.


     


    Håller med Stormhelen. Är personligen också känslig för smällarna och jag skulle ha svårt att koppla av i ett rum med balonger. Men smaken är som baken :)
  • FruForsmark
    ballongbud skrev 2013-06-11 10:33:33 följande:
    ja det är ju just det där med smällarna, en annan som var extremt rädd för ballonger i början är fortfarande inte helt botad men har absolut kommit över den kallsvettiga biten av ballonger;) Att lära mig ballongknytning har varit bra terapi^^ men dekorerar man med ballonger smäller de ju inte(om man inte sätter dem väldigt lågt så man råkar gå mot eller så förstås), men i ditt fall så kanske man inte rekommenderar att ha ballongregn på dansgolvet:D
    Det är just det att det alltid finns något barn som vevar efter en balong som de kramar jättehårt och föräldrar som ger, eller en festprisse som tycker det är latjo att smälla :)) jag kommer ha världens tråkigaste barnkalas för mina ungar för det kommer garanterat vara balongfritt :)
Svar på tråden Vad gillar du ballonger som dekoration?