Inlägg från: pinkflesh |Visa alla inlägg
  • pinkflesh

    Karlstad/Värmlandsbrudar 2014!

    Milli skrev 2013-07-29 13:21:39 följande:
    Hej och välkommen till tråden Glad Wow vad mycket ni har hunnit med redan! Fast det är klart, det är ju mindre än ett år kvar för er, gud vad kul! Jag tror absolut inte att det skulle se dumt ut med tre tärnor och en best man, man ska välja precis vilka man vill. Kan du inte visa inbjudningskorten?

    Jag bor i Karlstad och kommer vara 26 år när vi gifter oss (16 aug 2014) och min blivande kommer vara 30.
  • pinkflesh

    Nu har jag förresten precis kommit hem från en vecka i Sthlm där jag bl.a. har kikat på lite olika diamanter hos Diamantia. Jag fick se hur de olika färgerna (I, J och K) ser ut i verkligheten och jag har nu beställt min diamant från dem! Det blev en briljantslipad diamant, 0,77 carat, färg K, klarhet VS1, slipkvalité EX, Certifikat GIA, den ska sättas i en 6 klofattning på min förlovningsring från Rust i England. Angående färg på diamanten måste jag säga att jag inte såg någon direkt skillnad mellan I-K så med tanke på det och att prisskillnaden är enorm så valde jag en K fast med bästa slipningen så den ska glittra ordentligt Glad

    Kan lägga upp bilder på mina ringar också nu när jag har fått hem dem och hunnit fota!



    De kom i dem här fina förpackningarna!



    Och så här såg själva askarna ut.



    Här är förlovningsringen, 18 karat 3 mm med snirkligt mönster som alltså diamanten ska sättas i.



    Här är vigselringen som har samma mönster som förlovningsringen fast den är 2 mm bred och är formad som ett V så att inte diamanten skymmer den.


    Nu vill jag bara få hem diamanten så att min guldsmed kan göra klart förlovningsringen! Vill ha den på min NU Skrattande

  • pinkflesh
    Mawlinbry skrev 2013-08-21 10:47:05 följande:
    Någon som vet om någon bra festlokal btw i Karlstad/Hammarö? Har funderingar på Terassen i Mariebergsskogen just nu, och ska det inte finnas en vid Skutberget?

    Krav: ej för centralt, och inte 3 mil ut i skogen heller. :P så man får vara lite "ifred".

    Hade en annan lokal på Hammarö i åtanke först men fick besked idag om att det inte gick att boka så långt iförväg utan vi får återkomma en månad innan, vilket inte känns så tryggt. :/
    2/8 -2014
    Nej det känns ju inte som man kan göra riktigt, att kontakta dem om lokalen en innan bröllopet!

    Den enda lokalen jag kan tipsa om är Almars gård där vi ska ha vårat bröllop, det är inte för centralt och inte helt ute i skogen heller Flört Men de har färdiga paket som man får välja på, jag vet inte om det är det ni vill ha eller om ni vill ordna catering och sådant själva?
  • pinkflesh

    Vad skönt att ha fotograf fixad! Vi har frågat en vän som jag vet är duktig, men han visste inte säkert än om han kunde just då vi ska gifta oss. Du vill inte tipsa om eran fotograf?

  • pinkflesh
    Mawlinbry skrev 2013-09-10 15:14:05 följande:
    Aha Martin! Har fotat med honom en gång Glad Visst är det bra när man kan dra nytta av sina vänners talanger vid såna här tillfällen! Fotografer är ju så dyra annars!
    kärleken skrev 2013-09-10 11:55:20 följande:
    Välkommen! Studerar ni här eller?
    Power of Love skrev 2013-09-10 18:03:13 följande:
    Det är samma här, fast det är en vän till mig som är väldigt duktig på foto, men jobbar inte med det. Hoppas verkligen att han kan, inte bara för fotograferingens skull utan för det skulle vara kul att ha honom där som vän! Han kunde kanske ge mig besked om ett par veckor iaf verkade det som så får vänta...
  • pinkflesh
    kärleken skrev 2013-09-11 08:49:05 följande:

    Hej!


    Nä vi är färdiga, men min sambo/fästman/trolovade/man fick jobb här på universitetet så jag följde så klart med! Var ändå dags att flytta ifrån studieorten. Vi får se om vi stannar. Men just nu trivs vi väldigt bra! Jag är socionom och min sambo är biomedicinsk kemist (forskare).


    vad gör du/ni?


     


    Vad roligt att ni trivs Glad

    Jag är vårdadministratör, just nu pendlar jag till Sunne vårdcentral, men ska snart börja på en vårdcentral riktigt nära vart jag bor i Karlstad så det ska bli skönt! Min blivande är nätverksplaneringsingenjör inom Telia.
  • pinkflesh
    kärleken skrev 2013-09-13 08:41:00 följande:

    Hur ska du/ni göra med tärnor? Jag tror inte riktigt jag har förstått haijpen med tärnor... Är det inte bara värligt amerikanskt? Jag tänker att jag vill att mina vänner ska få bli bjudna på mitt bröllop, inte vara med och fixa det.. Eller hur tänker ni?


    Vi ska nog inte ha några tärnor eller marsalkar, tycker det blir lite för mycket för vårt bröllop med 50 gäster och dessutom borglig vigsel utomhus. Jag har däremot ett par riktigt nära vänner är som mina "tärnor" ändå även om de inte kommer stå med oss vid vigseln. De är intresserade och engagerade i bröllopsplaneringen, de håller på och planerar min möhippa, jag har sagt till dem att jag skulle vilja att de är med mig på morgonen och att vi tre får håret fixade tillsammans hos frisören och jag har även frågat om de ville hälsa gäster välkomna till vigselplatsen och de sa självklart. Jag har verkligen jättegoa vänner <3
    Milli skrev 2013-09-13 13:44:15 följande:
    Vi hade också fixat en superduktig amatörfotograf för någon månad sen eller två men fick mail från henne nu att hon var tvungen att avböja för hon hade fått reda på att de skulle hända något viktigt i släkten då.. Känns svårt att få tag i en lika duktig till så bra pris (4000kr för en heldag 4-600 redigerade bilder).
    Vad trist med fotografen! Det är det jag bävar inför också vad gäller våran vän som är tillfrågad att fota vårat bröllop... Jag tänker att i värsta fall får jag väl anställa en professionell bröllopsfotograf för så många timmar som vi har råd och sedan be våra fotointresserade gäster ta så många bilder de har lust med.
    Power of Love skrev 2013-09-13 17:19:25 följande:
    Hur gör ni med bröllopsnatten? Ska ni sova hemma eller på hotell? 
    Vi ska ta in på hotell eftersom vi gifter oss i Karlstad och bor i Karlskoga sen så vill vi ju såklart lyxa till det lite Glad

    Har mailat lite till de olika hotellen i Karlstad centrum för att kolla lite priser och vad de har att erbjuda. Vi ska sätta oss ner i helgen och bestäma oss. Lika bra att boka nu fast det är lite 8,5 mån kvar. Glad
    Vi har tänkt sova två nätter på hotell eftersom det känns som att man inte kommer hinna njuta av rummet annars om man kommer hem mitt i natten från bröllopsfesten och sedan ska checka ut vid 12-14. Så vi kommer ta en till natt efter bröllopsnatten så man får vila upp sig ordentligt.
  • pinkflesh
    Sofie R skrev 2013-09-23 11:28:30 följande:
    Hur gör ni med makeup? Är det bara make up store som brukar ha bra deal (att man får smink för ca 500kr också) på brudsmink eller finns det fler aktörer? Man får mest träffar i Sthlm och annat när man googlar tycker jag..
    Jag har tänkt att sminka mig själv då jag har fotats en hel del och blivit sminkad av många olika sminköser men aldrig blivit så nöjd som när jag sminkar mig själv!

    Jag måste bara dela med mig också av en jätterolig sak som hände idag! Jag fick hem min bröllopsklänning !! Köpte den från Etsy - Muse Clothing och den är sååå fin! Jag är överlycklig Solig Och ännu lyckligare är jag för att jag ringde min syster, en av mina bästa vänner som bor i stan och min blivandes mamma och vi ska träffas i helgen och dricka bubbel och se mig i klänningen Skrattande Eftersom det inte blev någon klänningsprovning i butik utan jag köpte på nätet så gör vi så här istället så att vi får lite "klänningsprovnings-upplevelse" Flört

    Men jag tog så klart på mig klänningen själv här hemma och ååh vad vacker den är! Nu är jag helt lugn med att jag aldrig kommer vara så vacker som på min bröllopsdag. För t.o.m. med smutsigt hår och vardagssminkning efter en hel arbetsdag tyckte jag att jag var jättevacker med klänningen på, haha!
  • pinkflesh
    kärleken skrev 2013-09-29 11:47:02 följande:
    pinkflesh: Grattis! Jag har börjat kolla men vet inte hur jag ska kunna hitta en.. Men kanske är den där helt plötsligt! 
    Tack Glad Det var jätteroligt igår att få prova klänningen med svärmor, min syster och en av mina bästa vänner!

    Det är ju lång tid kvar, du skulle gifta dig i augusti med va? Tror jag har sett det i en annan tråd Glad Jag har gjort det helt bakvänt, köpt brudklänning innan förlovningsringen sitter på fingret och facebook-statusen bytt Tungan ute Så än behöver du ju inte oroa dig för mycket över klänningen! Kolla runt på nätet, butiker och känn efter vad du skulle känna dig fin och bekväm i!

    Har någon av er bokat hotellrum än för bröllopsnatten? Är det Elite stadshotell som gäller i Karlstad eller har ni något tips på fler hotell som har fina romantiska sviter?
Svar på tråden Karlstad/Värmlandsbrudar 2014!