• Tinusen

    Namna fleecefiltar?

    Tänkte slå två flugor i en smäll och använda vita fleecefiltar (Jysk, 13:- st!) dels som present till alla våra gäster, men också att märka dem med deras namn för bordsplaceringens skull. Tycker också det vore roligt om namnen finns kvar som ett minne för gästerna om bröllopet.Så frågan är; har någon här gjort något liknande och vet hur jag ska (och inte ska..) göra? Har en månad på mig, och ca 80 filtar att märka upp, så inte allt för avancerat...   Snälla hjälp mig!! 

  • Svar på tråden Namna fleecefiltar?
  • Tinusen

    Ja, att de ska använda den på kvällen var ju också tanken (TRE flugor i en smäll) eftersom vi ska sitta ute. De döljer också lite att det blir olika stolar, så det ser mer enhetligt ut.


    Någon kompis med avancerad symaskin har jag nog inte. Finns en firma här som broderar på arbetskläder, ska kolla vad de vill ha för jobbet..


    "Tråklösningen" blir annars namn på pappershjärta med sidenband och fin säkerhetsnål...

  • Tinusen

    Ja, det skulle nog bli fint! Grönt till herrarna och rosa till damerna skulle det i så fall bli.( Prinsessan Madeleine snodde mitt färgtema, grönt, vitt och lite rosa, samt pionerna..)


    Hinner jag inte sy får det väl bli häftapparaten.. Nej då, skojar bara!!

  • Tinusen

    Nej, jag googlade fleecefilt+billig eller ngt sånt. Åkte till Jysk och kollade kvaliteten och den är ok för ändamålet. Beställde sedan av expediten så får jag dem packade i låda vid nästa leverans till butiken. Hur smidigt som helst! En sak att tänka på är att de kanske luddar av sig på gästernas kläder, men det får de ta...


    Bara sno du, bra om jag hjälper någon nu när jag fätt hjälp. Är ju liksom syftet med forumet, eller hur?

  • Tinusen

    Tack för alla tips!Har hämtat alla filtarna idag samt hittat gröna och rosa nylonband  att texta på. Ska leta upp blommigt tyg att klippa hjärtan av, tråcklar fast dem med bandet (ca 40 cm) dubbelvikt i hjärtats spets och ev. med en liten pärla eller knapp. Kanske guldgarn att sy med? Tror det här kan bli himla bra! Kanske det kommer en bild när jag är klar... 

Svar på tråden Namna fleecefiltar?