Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
 • daniiel

  I väskan

  Jag hade ingen brudväska ;) Men det jag hade med mig under bröllopsdagen var nässpray, lypsyl och min mobil (ja, mobilen!). Ibland var det i min systers väska och ibland i makens fickor.

  Men det där är ju så olika, vad man kan tänkas vilja/behöva ha med.

  Puder, lypsyl, läppstift, skavsårsplåster, värktabletter, näsdukar, säkerhetsnål, parfym osv osv. Lite såna saker, smått och gott som kan tänkas behövas.


 • daniiel

  Ja, jag ville då ha mobilen med mig, så att vi kunde ha kontakt med festlokalen om det behövdes, med våra föräldrar om det var något, med vår dotter osv. Vi hade ju det ganska utspritt under dagen. Jag och maken var på olika håll på förmiddagen och då kan det ju vara skönt att ha mobil, om det skulle hända något. Vigsel sedan kl.13, fotografering till kl.16, sedan åkte vi hem en sväng, och till festlokalen (hotellet) kl.17.30. Under hela eftermiddagen var vår dotter med makens föräldrar och då vill vi definitivt vara kontaktbara. Jag lämnar aldrig min telefon!, men jag har ju inte alltid på ljudet, eller på telefonen öht. I kyrkan var den ju tex inte påslagen och då låg den ju i ett annat rum :P


Svar på tråden I väskan