• Helipa

    Avböja andras barn, men ha med sina egna??

    Vi har själva en son som ska vara med på bröllopet (med sin mormor som utsedd barnvakt hela dagen och kvällen) men vill helst inte ha övriga barn där. Dock vill vi inte att folk ska känna sig tvungna att avböja ifall de inte kan ordna barnvakt, så vi skrev så här på vår bröllopshemsida:
    "Barn är välkomna till både vigsel, middag och fest, dock ber vi er ta med i beräkningarna att ingetdera kommer vara barnanpasssat. Meddela när ni OSA:r ifall barn kommer medfölja."

    Sedan har vi pratat med de barnfamiljer som är bjudna och sagt att vi väldigt gärna vill få en chans att umgås med dem och därmed hoppas att de kan ordna barnvakt (det handlar om barn under fem år) och även sagt att vi kan hjälpa dem att ordna barnvakt till bröllopet ifall föräldrarna vill gå ihop och ha en gemensam barnvakt som har hand om alla barnen på plats (vi kommer ha festen i en trädgård och då kan barnvakten ordna film och popcorn och mys till ungarna inne i huset). Det kan ju vara ett bra alternativ för de som inte kan ordna barnvakt på egen hand?

Svar på tråden Avböja andras barn, men ha med sina egna??