Inlägg från: Chicita |Visa alla inlägg
  • Chicita

    Tävla och vinn! Berätta om ditt bästa bröllopsminne

    Jag håller med Kjell Präst. Jag avstår gärna från något pris... 
    Men här kommer några roliga minnen.

    När jag var runt 7-8 år så skulle min moster gifta sig för andra (eller tredje) gången. Jag minns inte så mycket av vigseln. Men när vi satt i den fina lokalen med en underbar utsikt och jag var mätt och belåten efter en trerätters middag med glasstårta som efterrätt så hör jag helt plötsligt min moster ropa högt "Men Richard då!" (Rickard är hennes yngsta barn och alltså min kusin. 3 år äldre än mig)
    Jag vänder på huvudet och ser honom sitta och hålla i tårtfatet som glasstårtan stått på tidigare.
    Han var i full färd med att slicka fatet rent...
    Intet får förfaras Tungan ute 

    Och så var det ju när en kompis gifte sig.
    Brudparet var ute och blev fotograferade och det var bara jag och marskalken i lokalen. Vi höll på att pyssla lite med dom sista dekorationerna.
    När vi började göra oss klara i lokalen och skulle traska bort till kyrkan så stannar en lite halvskabbig bil utanför och en kille i illasittande kostym som luktade rätt starkt av sprit rumlar ur bilen och frågar om det var här som X och Y skulle ha sin bröllopsfest.
    Jag svarade väl lite tveksamt att jag gärna ville veta vem som frågade och han säger att han (ja han, inte dom) är bandet som dom har bokat inför kvällen...
    En person alltså... Dom hade ju bokat ett dansband Förvånad 
    Han draperade sig i en stol precis vid entren till festlokalen och jag och marskalken fick lov att med gemensamma krafter flytta honom till ett mer undanskymt ställe och hälla i honom några koppar kaffe innan vi joggade bort till kyrkan.
    Efter vigseln skyndade vi tillbaka och fortsatte försöka få killen att nyktra till.
    I slutänden (på kvällen sen) så står han med en keyboard med förinspelad bakgrundsmusik och sjunger halvfalskt för ett tomt dansgolv Tungan ute 
    Men han stod i alla fall på benen *hehe*

    Många som har hängt här ett tag har ju hört min berättelse om brudparet som hindrade våra gäster att gå in i kyrkan och tyckte att vi skulle flytta oss så dom kunde fotografera. Och deras gäster som gick in i vår lokal och började pilla på våra festprogram och dekorationer och muttrade om att dom hellre hade gått på vår fest... Så den historien behöver jag ju inte dra igen.
    Annars är den rätt dråplig så här i efterhand Tungan ute 

Svar på tråden Tävla och vinn! Berätta om ditt bästa bröllopsminne