Inlägg från: IdaOchTomas |Visa alla inlägg
  • IdaOchTomas

    Tävla och vinn! Berätta om ditt bästa bröllopsminne

    Jag kommer för alltid att minnas ringväxlingen! Jag och min make hade valt att fritt säga några ord om varandra innan vi växlade ringar. Till saken hör att min make är jätteblyg och vi hade närapå 100 gäster som tittade på oss. Så han fattar min hand i väntan på att trä på ringen och säger några underbara saker om mig, bara det att han tar min HÖGRA hand. Jag försöker vika undan höger ringfinger, tar upp min vänstra hand, lägger den på hans och och vinkar lite diskret med vänster ringfinger upprepade gånger medan han pratar. Nada reaktion (och jag vill ju inte säga något och göra bort honom inför alla)! Så medan jag biter mig så osynligt jag kan i läppen för att inte börja gapskratta trycker han allt vad han kan ringen på mitt högra ringfinger. Ringen är självklart för liten för den handen och det tog nog flera hela minuter innan han mot all förmodan lyckades trycka på den - fortfarande oanandes om att den hamnat på fel finger...

    Jag har inget minne av de gulligheter han sa, bara av ringen på fel finger och mina oupptäckta hintar. Vi skrattar åt det varenda gång det kommer på tal och jag sitter och småfnittrar åt minnet medan jag skriver det här. 

  • IdaOchTomas

    Haha, läste just inlägget precis ovanför mitt och slås av likheten. Nu ska jag göra maken glad med att berätta för honom om att han inte är ensam om att ha gjort den missen! 

Svar på tråden Tävla och vinn! Berätta om ditt bästa bröllopsminne