Inlägg från: stealmystyle |Visa alla inlägg
  • stealmystyle

    Han vill gifta sig relativt stort, men inte planera kring det

    Min sambo var också den som friade och vill också ha ett stort bröllop (eller rättare sagt fest) men vill inte heller planera något. Han skulle nöjda sig med att skicka en facebookinbjudan och sedan bara köpa in lite chips och massa alkohol, medan jag vill ha ett riktigt bröllop, det jag alltid drömt om. Han delar inte den drömmen med mig och därför planerar jag allt. Dock gör det inget för mig för det är ju mig det är viktigt för att allt blir så som jag vill ha det, han skulle som sagt nölja sig bara vi blev gifta och att det sedan blev en fest med alkohol och chips. Han tycker inte att man behöver mer än så medan jag tycker det. 

  • stealmystyle
    Anonym skrev 2013-06-08 11:15:08 följande:
    Har pratat igen med honom och han förtydligar att han vill ha en grundplåt att stå på innan datum spikas men "allt det andra är jag mer än gärna med och planerar." Hm.... Så det blir väl bara för den här otåliga bruden att vänta....
    Jag Jag kanske uppfattade det fel, men jag uppfattade det som att han inte kommer spara några pengar om datum var satt? För isf så kommer det ju aldrig bli någon grundplåt.. 

    Nu vet ju inte jag hur er ekonomi ser ut men om du vet att ni kan spara 1000 kr var varje månad utan problem så hade jag nog sagt till sambon att "du säger att du vill gifta dig så snart som möjligt, och jag har därför räknat på när det är möjligt. Om vi börjar spara 1000 kr var varje månad from juli så har vi 26,000 kr nästa år i juli. Alltså kan vi bestämma att vi gifter oss i Augusti eftersom att vi med säkerhet vet att vi då kommer ha minst 26,000 kr". Sen kan du ju locka med att ju längre tid i förväg man sätter datumet ju bättre "dealer" hinner man leta efter. Jag har planerat bröllopet i ca 1,5 år när vi gifter oss och det har verkligen gynnat vår ekonomi då jag har haft gott om tid att vänta in reor, bra erbjudanden eller haft tiden att jämföra olika priser för att hitta lägstapris.  
Svar på tråden Han vill gifta sig relativt stort, men inte planera kring det