Inlägg från: Anonym (Förvirrad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förvirrad)

    Friade

    Igår skrev jag ett långt och kärleksfullt sms till min sambo. Jag slutade inte som vanligt utan skrev: Vill du dela ditt liv med mig resten av ditt liv? Jag är redo att ta vårt förhållande till nästa steg. Till svar fick jag: klart jag älskar dig med och du skriver så fint.. Får jag tänka på saken. Vi har snart varit tillsammans i tre år och jag är inte den som förlovar mig med första bästa. Vi har båda förflutet då vi båda har varit gifta och haft långt förhållande. Jag med min ex make i 17 år och min sambo 9 år fast det var 19 år sedan de skiljde sig. Jag har varit snart skild i 4 år. Jag har inte känt så här sedan jag gifte mig med min exmake. känner jag mig bara dum efter åt. Vill inte fråga eller prata om det. Och visst kan han få tänka på det men jag känner mig som en idiot nu. Vad hade ni gjort? Hur länge kan man låta de tänka? Känner mig vilsen.

  • Svar på tråden Friade
  • Anonym (Förvirrad)

    Han har sagt flera gånger att han tycker att kvinnor kan fria med och för ett tag sedan skämtade jag om de

  • Anonym (Förvirrad)

    Saken är han vill inte ens prata om det. Jag vill kunna prata om det.

  • Anonym (Förvirrad)

    Det som jag blir mest ledsen över är att man ej har fått svar. Jag förstår om han inte vill förlova sig och gå vidare pga då han va gift skiljde de sig väldigt drastiskt pga hennes otrohet. Nu är min tanke att ta ett steg att förlova oss. Jag och min exmake tog det hela 10 innan vi gifte oss. Jag har ingen brådska jag vill bara veta. Tänker inte lämna honom för det. Jag är väl ganska gammaldags av mig där. Förlorar jag mig går jag ända ut till giftermål. Veta att många där ute hellre förlovar sig och stannar vid det. Tycker man kan förklara vad man känner.

  • Anonym (Förvirrad)

    Nä det är så jag med tycker. Han borde ju kunna säga något.

    Jag vill veta och jag kan acceptera ett nej. Men ine ens prata om det sårar mig ännu mer. Ena stunden har han pratat om att han skulle kunna gifta sig och ibland inte.  Visst r han inte redo nä som sagt då kan han säga det.
     Han har varit i stort sätt singel i 22 år. han är 14 år äldre men ibland känns det som han är som en barnslig tonåing.

    Har nu försökt att prata med honom men jag har inte fått ut orden. blir så ledsen. Snart känner jag att han behöver inte ens tänka på frieriet heller. Vill han inte förlova sig eller gifta sig så kan han säga det samt att han kan vara tyst i framtiden om giftemål mm som han brukar säga.
    Stå förrvirad ännu
     

  • Anonym (Förvirrad)

    Så nu har jag fått svar iallafall. Han har inte brådska. Sedan sa han jo men visst kan vi förlova oss väl. Då brast det hos mig. Sa bara att jag inte tänker tvinga honom att förlova sig. Han behöver inget göra eller tänka. Tänker inte ha en som inte vill just nu få får det vara. Punkt. Vill han förlova sig får han göra något för jag tänker inte förnedra mig igen.

Svar på tråden Friade