• Anonym (Ångest)

    Stippa på svensexa?

    Hur känner ni inför detta?

    Jag är blivande frun och känner mig relativt okej med att grabbarna tar med min blivande man på strippklubb, men inte alls okej i fall han skulle på en lapdance! Detta ger mig faktiskt ångest.

    Jag vet att min blivande man inte skulle tycka att det är okej att jag gav en kille en lapdance och att han i andra lägen skulle tycka att det var fel om en tjej gav honom en, men inför svensexan vet jag inte alls hur han känner.

    Problemet jag har nu är att jag har blivit tvungen att hjälpa till och dra ihop grabbarna för att de ens skulle komma igång och planera inför svensexan och måste själv vara lite delaktig i planering av datum och vart jag ska skicka honom på morgonen den dagen osv. Men jag vill (och får) inte vara med i planeringen (trots att jag vet det mesta ändå) och jag har haft lite ångest inför vissa föreslagna aktiviteter då ett par har varit saker min blivande man inte skulle ställa upp på för allt i världen och då ett par (förhoppningsvis på skoj!) har varit rent förnedrande mot mig som hans blivande fru.

    Det verkar vara vanligt inför svensexor att killkompisarna får för sig att detta är mannens sista dag som singel, men så är ju inte fallet.

    Jag vet att jag borde prata med min fästman om detta men han är nog redan trött på att jag har nämnt svensexan många gånger då han vill att allt ska vara en överraskning. (jag har alltså inte avslöjat något, för inget är planerat än, men jag har väl haft ett par åsikter om idiotiska idéer från ett par av deltagarna, detta är idéer som absolut inte kommer bli verklighet men han verkar ändå inte vilja att jag pratar om det överhuvudtaget, vilket resulterar i att jag istället får ångest, jag vill ju veta vad han skulle kunna tänka sig att göra för jag vill inte att han ska ha någon lapdance t.ex.)

    Hur tänker ni andra om sådant som lapdance? 

  • Svar på tråden Stippa på svensexa?
  • Alyllyra

    För min del är jag inte så känslig med sånt. Tror att min sambo skulle tycka att det var värre än vad jag skulle tycka, han skulle nog inte veta vad han skulle göra av händerna eller titta Tungan ute. Men jag skulle nog inte ens tänka två gånger på om han hade fått en på en svensexa.

    Vad är det som gör att du känner ångest? Är det att en annan kvinna rör honom, eller nått annat?

    Det känns ju dumt att lägga massa hinder ivägen om nu grabbarna äntligen kommit igång och planera, men samtidigt måste du ju kunna vara ärlig med dem om vart gränsen går. Och även kunna säga till om det är saker som du vet att din blivande inte skulle uppskatta, det är ju för hans skull de planerar hela eventet.

  • Chicita

    Jag skulle inte ta upp det med din blivande direkt. Men däremot med hans kompisar.
    Och då menar jag inte speciellt det där med strippklubben utan saker som han inte skulle tycka om och kanske till och med må dåligt av.
    Vill dom verkligen lägga pengar på saker som han kanske vägrar delta i? Eller vill dom göra honom ledsen och kanske avbryta svensexan för tidigt pga det? Det kan påverka hela vänskapen om det blir fel här.

    Om dom vill köpa honom en lapdace däremot så är det upp till honom att säga nej om han inte vill vara med på det.
    Och den biten kan du prata med honom om. Då menar jag sådär allmänt. Fråga honom hur han skulle reagera om  dina tjejkompisar fixade en strippa till din möhippa och vart ni ska sätta ner foten och dra gränsen för att inte må dåligt över att ni kanske är respektlösa mot varandra.
    Det brukar vara vanlig att tjejer ska sälja pussar eller andra liknande grejor. Vill han att du säger nej om dina tjejkompisar vill att du gör det?
    Bestäm i förväg vad som är ok och vad ni ska säga nej till om era vänner fixar.
    Släpp det sen om du kan. För då vet han vad du tycker (utan att du behöver säga "jo dom kommer fixa en strippa och jag vill inte att du får en lapdance" ) 

  • Anonym (Ångest)

    Jag pratade med honom för han märkte ändå att jag gick och grubblade på något. Hans svar var att han hoppas på att de inte slösade pengar på strippklubb då han inte tycker att det är intressant, hellre någon aktivitet där de kan ha kul ihop. Gällande lapdance sa han att han inte heller tycker att sådant är okej när man är i ett förhållande och något som inte ens skulle intressera honom som singel.

    Så det var egentligen inga större problem.

    Han tyckte dessutom att det var okej att jag sa till de andra om de kom med idéer som jag vet att han inte skulle uppskatta (som ex. bungeejump eller liknande då han är extremt höjdrädd).

    Lätt att krångla till det mer än man borde i bröllopsstressen märker jag!

    Tack för svaren!

    Gällande att sälja pussar och liknande så har jag själv förbjudit dem att hitta på sådant till min möhippa, men jag tror inte att min blivande man skulle uppskatta det heller. Han håller med mig om att det inte ska vara okej att göra saker som vanligtvis inte är okej bara för att det är möhippa eller svensexa. 

  • Chicita
    Anonym (Ångest) skrev 2013-05-13 20:25:23 följande:
    Gällande att sälja pussar och liknande så har jag själv förbjudit dem att hitta på sådant till min möhippa, men jag tror inte att min blivande man skulle uppskatta det heller. Han håller med mig om att det inte ska vara okej att göra saker som vanligtvis inte är okej bara för att det är möhippa eller svensexa. 
    Det var ju mest en inkörsport till samtalet tänkte jag Glad
    Alltså det där "vart drar vi gränsen"... Ett sätt att kunna säga att man inte gillar en sak utan att behöva säga att "det här kommer att hända på din svensexa".

    Huvudsaken är att ni har pratat ut och är på samma bana Glad 
  • Anonym (inte jag heller)

    Jag vill inte heller att min blivande ska få en lapdance, skulle inte ens tycka det är okej att gå in på en strippklubb.. Jag anser att ska han titta på någon som är nästan naken och dansar så kan han kolla på mig.. Jag får också ångest av tanken min m2bs bror ska fixa en svensexa så har berättat vad jag inte uppskattar och vad sambon skulle vilja göra .. Sambon vill inte heller ha någon annan ålandes på sig eller kolla på andra.. Händer det att dem åker dit ändå.. Eller någon kommer till dem så skulle jag bli otroligt besviken och äcklad.. Tror hela sexlivet hade förstörts.. och sambon hade också blivit besviken men han har sagt att han inte vill dit..

  • Anonym (inga strippor!)

    Jag skulle faktiskt känna mig kränkt! Jag litar på min sambo och jag vet vad han känner inför mig rent sexuellt, men jag hade inte uppskattat alls om han satt och tittade på en annan halvnaken tjej som dansade för honom bara några veckor innnan vårt bröllop.


    Det här är förmodligen extremt bitchigt men jag har sagt till min sambo att om jag får reda på att han satt sin fot på en strippklubb kommer jag må pyton och förmodligen tycka att hela "vi är jätte kära och ska gifta oss grejen" är fel när han nyligen suttit och glott på en annan naken tjej som dansat för honom för att han ska bli upphetsad.
    Jag vill inte känna att min kille suttit och varit upphetsad av någon annan strax innan jag blir hans fru. Det är inte hans sista singelkväll vi har varit tillsammans i flera år.


    För ett år sen hade jag inte brytt mig, men just att det är så nära inpå vårt bröllop tycker jag känns otroligt jobbigt!


    Jag förstår din ångest TS, jag tycker du ska prata med den som ordnar svensexan.

  • Allis

    Jag kommer att titta på människor som attraherar mig till den dagen jag trillar av pinn och jag förmodar att min sambo känner likadant så själva attraktionsbiten lär väl vara svår att göra något åt och varför skulle man? Att jag tycker att någon ser bra ut är ju inte samma sak som att jag absolut måste ligga med människan.....

    Däremot tycker jag att hela sexindustrin är så erbarmlig att jag av principiella skäl aldrig skulle stötta den och det är helt uteslutet att jag skulle gifta mig med någon som inte resonerade likadant. Men det är två skilda saker för mig del.

  • TheD

    Jag skulle inte tåla om min make nu eller före brölloptet gick på strippklubb. Han känner likadant för min del. i somras på vår bröllopsdag fick maken en lapdance av mig och det var uppskattat ;) Tur det haha


    Men inte som svensexa/möhippa. Tror en av alla tusen känslor skulle vara "så jag duger inte?"

  • Anonym (inga strippor!)

    Allis - Jag håller helt med dig i frågan om att finna andra attraktiva och titta. Jag har inga problem med att min kille sneglar lite på andra brudar och tycker att dom är attraktiva. Det gör ju jag också.
    Men att han sitter och den är en halvnaken tjej som dansar för enbart honom med anledning av att göra honom upphetsad är för mig inte samma sak som att han slänger ett öga efter en snygg tjej på stan.


    Självklart får han tycka att andra tjejer är attraktiva och sexiga, det betyder inte att jag vill ha någon som halvnaken åmar sig över honom några veckor innan vårt bröllop. Hela grejen känns bara så konstig.

  • Kaffegrus

    För mig skulle nog problemet vara vad min blivande tyckte om det. Skulle han frivilligt vilja gå in på en strippklubb, skulle jag nog tycka det var lite obehagligt. Men bland annat det då känns så olikt honom. Skulle kännas som jag kanske inte känner honom så väl ändå..

    Men skulle hans kompisar tagit han med på en strippklubb på svensexan, så skulle jag inte tyckt det var så jobbigt, även om han fick en lapdance. Jag skulle nog häller bara le lite av tanken på hur obehagligt han måste ha haft det, men ändå försökt värka nöjd för att inte göra sina kompisar besvikna. Men det låter absolut inte så likt hans kompisar att hitta på något sådant häller.


  • Anonym (gifter mig om 2,5 v!!)

    Hej,

    Vet att detta är en gammal tråd, men nu har det som ni skivit här i just hänt mig och jag vet inte alls hur jag ska hantera det jag känner just nu.

    Killens kompisar tog med honom till en storstad i Mellaneuropa nu i helgen. Viste att de skulle iväg utomlands, men mer än det viste jag inte inför svensexan. Och jag var samtidigt glad för min kille att han hade så bra vänner som ville skämma bort honom så.

    Samma helg kidnappade de även mig för min Möhippa som var jättebra.

    Nu till den jobbiga biten på svensexan. Han togs ner i en källarlokal där det redan fanns en liten "parnpol" utan vatten i. Killarna sattes i en ring och sen kom stripporna (2) och stripp-brottades framför grabbarna i bara minimala trosor.

    Nästa event var att min kille drogs in i mitten, de tdrog av honom hans byxor, drog upp kallingarna som string och piskade honom med hans skärp (denna del tyckte killen var jobbigt) sedan började dessa nästan nakna tjejer "rida på han som en pony" (dvs de satt i sina minimala trosor på hanns rygg och gnuggade) och sedan las han ner på golvet brevid där de fortsatte "brottas" med varandra precis brevid honom och rullandes på/över honom en massa (han är fortfarande iklädd endast kallingar).

    När han kom hem så brättade han allt för mig, vilket ändå känns bättre än om han inte sagt något alls....men mår verkligen inte bra över detta nu, är verkligen superledsen.

    Får inte bort bilderna av andra (obs de var heta! har frågat) tjejers musar, rumpor och boobisar på min killes kropp. Känner mig nästan äcklad när han nu försökt röra vid mig sen han kom hem.

    Vet att jag inte vill ställa in bröllopet om 2,5 veckor, men har hakt och hållet tappat den där underbara känslan av nyförälskelse som vi hade innan helgen.

    Vet även att jag måste lära mig att acceptera att detta har hänt och hitta ett sätt att komma över det nu när jag bestämt mig för att inte ställa in...men vet inte hur. Vet att jag inte kan älta detta och inte ha kvar den här kännslan om vi ska fortsätta ihop...

    Har gråtit mig till sömns ett par nätter nu, och tårarna faller även när han försökt röra vid mig, då ser jag bra bilderna av allt framför mig.

    Som Anonym (inga strippor) skrev ovan;
    " tycka att hela "vi är jätte kära och ska gifta oss grejen" är fel när han nyligen suttit och glott på en annan naken tjej som dansat för honom för att han ska bli upphetsad.
    Jag vill inte känna att min kille suttit och varit upphetsad av någon annan strax innan jag blir hans fru. Det är inte hans sista singelkväll vi har varit tillsammans i flera år."

    det känns bara så fel allti ihop.....

  • Anonym (gifter mig om 2,5 v!!)

    Hej,

    Vet att detta är en gammal tråd, men nu har det som ni skivit här i just hänt mig och jag vet inte alls hur jag ska hantera det jag känner just nu.

    Killens kompisar tog med honom till en storstad i Mellaneuropa nu i helgen. Viste att de skulle iväg utomlands, men mer än det viste jag inte inför svensexan. Och jag var samtidigt glad för min kille att han hade så bra vänner som ville skämma bort honom så.

    Samma helg kidnappade de även mig för min Möhippa som var jättebra.

    Nu till den jobbiga biten på svensexan. Han togs ner i en källarlokal där det redan fanns en liten "parnpol" utan vatten i. Killarna sattes i en ring och sen kom stripporna (2) och stripp-brottades framför grabbarna i bara minimala trosor.

    Nästa event var att min kille drogs in i mitten, de tdrog av honom hans byxor, drog upp kallingarna som string och piskade honom med hans skärp (denna del tyckte killen var jobbigt) sedan började dessa nästan nakna tjejer "rida på han som en pony" (dvs de satt i sina minimala trosor på hanns rygg och gnuggade) och sedan las han ner på golvet brevid där de fortsatte "brottas" med varandra precis brevid honom och rullandes på/över honom en massa (han är fortfarande iklädd endast kallingar).

    När han kom hem så brättade han allt för mig, vilket ändå känns bättre än om han inte sagt något alls....men mår verkligen inte bra över detta nu, är verkligen superledsen.

    Får inte bort bilderna av andra (obs de var heta! har frågat) tjejers musar, rumpor och boobisar på min killes kropp. Känner mig nästan äcklad när han nu försökt röra vid mig sen han kom hem.

    Vet att jag inte vill ställa in bröllopet om 2,5 veckor, men har hakt och hållet tappat den där underbara känslan av nyförälskelse som vi hade innan helgen.

    Vet även att jag måste lära mig att acceptera att detta har hänt och hitta ett sätt att komma över det nu när jag bestämt mig för att inte ställa in...men vet inte hur. Vet att jag inte kan älta detta och inte ha kvar den här kännslan om vi ska fortsätta ihop...

    Har gråtit mig till sömns ett par nätter nu, och tårarna faller även när han försökt röra vid mig, då ser jag bra bilderna av allt framför mig.

    Som Anonym (inga strippor) skrev ovan;
    " tycka att hela "vi är jätte kära och ska gifta oss grejen" är fel när han nyligen suttit och glott på en annan naken tjej som dansat för honom för att han ska bli upphetsad.
    Jag vill inte känna att min kille suttit och varit upphetsad av någon annan strax innan jag blir hans fru. Det är inte hans sista singelkväll vi har varit tillsammans i flera år."

    det känns bara så fel allti ihop.....

  • jessi85

    Alltså situationen med att få en wedgie, bli smiskad med sitt skärp och ha några brudar som rider på ens rygg och brottas på en låter ju rätt jobbig för din kille. Vet att min sambo skulle tycka det var skitjobbigt... Kan tänka mig att han höll masken uppe inför grabbarna och för att han inte ville paja svensexan, men tror inte du behöver oroa dig för att han skulle varit i sjunde himlen av lycka.

    Han berättade ju för dig, han vill vara ärlig med dig. Om han hade njutit som bara den och tyckt att det var det mest upphetsande han varit med om hade han väl inte varit så pigg på att berätta... Att några kvinnliga kroppsdelar har nuddat din kille är inget som lämnar spår, det kan hända även i en fullpackad pool liksom ;) 

    Sunkigt och respektlöst gjort av din killes kompisar, verkar som de är fast i den där typiskt "höhö-grabbiga" föreställningen om hur en svensexa ska vara, men fokusera på att din kille var ärlig mot dig och prata om saken med honom. 

  • FrökenW

    Det är ju kort inpå, men finns det någon du kan prata med om detta utanför förhållandet? Någon teraput du haft kontakt med innan, någon i församlingen om du är religiös? Kanske ni kan gå och prata med en teraput tillsammans? Det brukar hjälpa att få prata med någon som kan sätta saken i perspektiv, så man kan 'släppa' negativa tankar och gå vidare. 

    Jag håller med Jessi85, din fästman har ju varit ärlig med dig och tyckte förmodligen också att det var jobbigt men höll god min, men jag hade också tyckt det var jättejobbigt. Jag skulle inte ens ha någonting emot att min sambo gick på strippklubb i normala fall, han hade nog tyckt det var jobbigare än jag, men jag hade inte uppskattat om han hade fysisk kontakt med någon och framför allt inte på svensexan. Tiden kring bröllopet ska ju handla om oss och vårt liv tillsammans. Tycker dessutom det hade varit fruktansvärt respektlöst av has kompisar och hade funderat mycket på varför han umgicks med dem och om det skulle fortsätta. 

    Skulle också föreslå att du verkligen pratar med din fästman om det här, precis hur du känner och upplever det. Tror och hoppas ni kan reda ut det men det måste vara fruktansvärt jobbigt så nära inpå bröllopet. 

Svar på tråden Stippa på svensexa?