Inlägg från: Js Fästmö |Visa alla inlägg
  • Js Fästmö

    Längtar snart ihjäl mig!

    Någon mer som är frustrerad över att tiden går så sakta? Längtar så himla mycket tills jag är fru och det får ju inte tiden att gå snabbare direkt. Vi väntar på vigseldatum också från personen som skall viga oss och det får vi inte förens efter sommaren så tiden sniglar sig fram... Någon mer som längtar ihjäl sig?!

  • Svar på tråden Längtar snart ihjäl mig!
  • Js Fästmö

    Jag har också ett helt år kvar...känns ju som en evighet. :) Ja, här blir det semestern jag ser fram emot och en resa i september så man får väl ta månad för månad. :)

  • Js Fästmö
    suewy skrev 2013-05-12 23:48:36 följande:
    Min väntan är snart över, vi började planera i JULI förra året, som jag längtat.. nu är det bara 20 dagar kvar.. 19 om några minuter ;) Helt olidlig väntan, men man hinner med mycket och slipper stressa sista månaden. När det blev nytt år sa det bara svisch! April.. hjälp kände man lite då, men tro mej ni hinner kan blinka så är det en vecka kvar efter nyår ;)
    Vad spännande!! :)
  • Js Fästmö
    blivandebrud skrev 2013-05-13 11:41:35 följande:
    Vad roligt att många av er har det så nära!!
    Kan det vara så att ju närmare man kommer bröllopet desto långsammare går tiden? Haha.. så vill jag INTE ha det sen!! Eller vad säger du Js Fästmö?
    Ja, så måste det vara...lååångsamt går det. ;)
  • Js Fästmö
    Plättis skrev 2013-05-13 11:21:17 följande:
    Jag har börjat känna att det är alldeles för länge kvar. Längtar så jag blir knasig, Men nu vet i stort sett alla att det blir bröllop nästa sommar, så att helt plötsligt bestämma sig för att flytta det till i sommar känns inte så aktuellt. Då kommer graviditetsryktena börja florera. Och de har jag redan levt med ganska länge eftersom jag oftast inte dricker alkohol utan är chaufför istället Tungan ute

    Tänk där om något år, då sitter vi där som fruar förhoppningsvis. :)


     

  • Js Fästmö

    Jag har också ett år och en månad kvar! Snart skall bröllopsresan bokas också, vi kikar på hotell och det finns ju så mycket fint när man inte åker charter - men svårare att välja. :P


    Men vi vill gärna vara ute i god tid så att vi får det vi vill ha, och det kommer kännas så skönt när det mesta är bokat och klart, eller ja, när det är dags...pirrigt värre. :)


    Det ska bli fantastiskt kul tycker jag, men också skönt när det är över eftersom vi sparar alla pengar till bröllopet, har sett en ny sänggavel jag gärna vill ha med matchande sängbord men det får nog vänta ett år och 3 månader..hehe.


     


     


     


     


     

  • Js Fästmö

    Vi har inte det exakta datumet än, för vi ska ha en speciell vigselförrättare som inte kan ge exakt besked förens i september. Men slutet på juni är allt vi vet. :)


     


    Men det blir nog Frankrike för oss. :)

  • Js Fästmö
    Frida87 skrev 2013-05-15 09:20:06 följande:
    Vi har bara 17 dagar kvar idag och jag längtar så otroligt mycket!!!!
    Det kan jag verkligen förstå! Vad spännande! :)
  • Js Fästmö

    Jag har snart varit förlovad i 15 år..hehe, och DET är lång tid. Fast det är först nu när man är 25+ ( host 29+) som det känns som rätt tid.Så de där åren har varit bra..hahaha.


     


    Men tiden går nog fortare än vad man kan tro - om typ 2 veckor är det ju redan " sommar", och snart är semestern över, och sen börjar man jobb aigen, och sen jul..hehe.


    Och sen påsk och så är vi där.


     


    Gud, nu blev jag en aning stressad. ;)

  • Js Fästmö

    Sjukt att tänka att det är mindre än ett år kvar! :o Jag letar skor och sett ett par hos Tommy Hilfiger i London men väntar på att rätt storlek ska komma in. Helt slutsålda i sverige. Sorry att all text blir en klump, skriver på ipaden och bröllopstorget verkar inte hänga med teknikmässigt,,,

Svar på tråden Längtar snart ihjäl mig!