Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    Buffe vs 3-rätters som bröllopsmiddag?

    3-rätters hade vi i en festvåning på hotell. Personal, dukning, disk, städning osv ingick i lokalhyran. Jag tycker varken eller är bättre eller sämre, bara annorlunda motför det andra.


  • daniiel

    Vår 3-rätters middag tog inte några 4 timmar och inte fasiken väntade vi en timme på varmrätten. Vi hade däremot en liten paus mellan varmrätten och efterrätten. Jag tvivlar starkt på att någon satt hungrig under vår middag. Min make och min systers sambo är dom två av alla jag känner som äter mest och ingen av dom klagade på mängden mat (vilket dom absolut brukar göra om dom tycker det är för lite) och min make orkade inte ens äta upp sin portion. Jag kan inte påstå att jag själv någonsin känt mig hungrig efter tre rätter, om det inte varit enbart sådant jag absolut inte tycker om.

    Men som sagt, jag tycker inte buffé är dåligt heller. Kan vara precis lika bra. Ibland bättre, precis som sittandes 3-rätters kan vara bättre än en buffé ibland också. Det kan ju variera väldigt mkt. Precis som Chicita skriver, så har det nog mer att göra med hur middagen genomförs än vilken variant av middag det är.


Svar på tråden Buffe vs 3-rätters som bröllopsmiddag?