• Sara1991

    Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)

    Jag jobbar som florist i Stockholm och hjälper er gärna med alla era frågor , funderingar eller om ni bara Vill ha någon att bolla idéer med :)

  • Svar på tråden Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)
  • Rin

    Aline83: Du har bara länkat till en Google-sökning på "brudbukett lila". Google-sökningar är inte likadana för alla användare, eftersom Google strävar efter att göra sökresultaten så relevanta som möjligt för dig. Vilket resultat man får upp beror på var man befinner sig, vilka sökningar man har gjort tidigare m.m. Särskilt märkbart blir detta om man är inloggad på någon Google-tjänst, som t.ex. Gmail, eftersom Google då kommer att basera resultaten på massvis med saker.
    Sara som florist har säkert gjort hundratals olika bildsökningar på blommor, så hennes sökresultat kommer att vara radikalt annorlunda än dina. Den bild du nämner kanske finns högt upp i dina resultat, men jättelångt ner i hennes, eller inte alls.

    För att länka till en faktisk bild, klicka på bilden, sedan "visa bild" för att komma till en sida du kan länka till.

  • Sanct

    Jag undrar om du tror att det finns någon möjlighet att det går att få tag på tulpaner till en brudbukett i mitten av juni?

  • MrsErrkan

    Hejsan!
    I april gifter jag mig och jag ska ha en bukett med vita tulpaner.
    Hur kan jag bäst hålla dom fräscha från det jag hämtar buketten fram till vigseln (ca 2 timmar) och under vigseln (ca35 min)?
    Ska jag be floristen binda dem på ett speciellt vis? Ha dom i ett visst tempererat vatten?
    Vill ju inte gärna att dom slår ut i full prakt eller sloknar under den korta tiden :)

  • Fina

    Hej, Vi gifter oss i maj och jag funderar på att binda min bukett själv. Jag är inne på att ha hortensia i rosa/ grön ton och undrar om detta är säsong i maj? Vilka blommor som är bra att ha i en brudbukett är det annars säsong för i slutet av maj? Tack på förhand!

  • emma167

    Gifter oss den 10/5 och är inne på att ha en brudbukett med vita kallor. Har inte riktigt koll på om det går att få fatt i just kallor vid den tiden.

  • Maria GR

    Vi gifter oss också 10/5 och jag hade tänkt ha kallor, men dom mörk lila.
    Samma fråga går det att få tag på då det då? 

  • Sara1991

    Sanct: Hej Nu för tiden så finns det odlare som odlar de flesta blomsorter året om , så det går att få tag på. Men det man bör vara medveten om är att går man utanför säsong så går priset upp och blommorna är av en sämre kvalitet än under högsäsong. Så jag rekkomenderar alltid mina brudar att välja blommor som är i säsong , risken är annars att man blir besviken om dem inte riktigt ser ut som man tänkt sig

Svar på tråden Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)