• Gina dc

    Bästa sättet att träffa någon?

    Jag var singel i 9 år innan jag träffade min blivande.. Visst att jag gick på dejter, men det blev aldrig mer än så. Efter att träffat svin efter svin så slutade jag helt att bry mig, jag blev känslokall och likgiltig. Jag trodde inte att det skulle komma en dag då jag faktiskt skulle träffade någon , men jag brydde mig inte heller.. Jag var nöjd med mitt liv. Det var först då, när jag slutat bry mig som jag träffade mitt livs kärlek.. Jag är medveten om att det är väldigt klyschigt, men det är så sant att "plötsligt händer det!" Jag tror inte att man skall leta.. Har 4 otroligt vackra singel vänner som letar med ljus och lykta efter någon att dela livet med, men det slutar alltid i tårar, de är alldeles för angelägna...desperata, vilket lyser igenom ganska tydligt. Men om din vän inte kan/vill sluta leta så är mitt råd följande.. Var mer social än vanligt, byt några ord med den snygga kassörskan, våga gå fram till den snygga tjejen som står i baren. Facebooka intressanta och ta kontakt via mail, gå på utställningar, gå till videobutiken ( just på söndagar finns det massor av singlar som hyr i ensamhet) Ta hjälp av vänner (vilket jag antar att han gjort nu), hör om dem har några singel vänner som de kan presentera...

  • Gina dc
    CoG skrev 2013-04-30 19:10:15 följande:
    Och man ska ge även de mindre snygga en chans, utsidan säger verkligen inte allt.

    Jag har en gammal vän, även fd granne som är på ALLA snygga tjejer. Messa på fb och massa dejsidor. Han är verkligen på alla dessa snyggingar....går ju inte alls särskilt bra.
    Och jag gissar att han missar otroligt många möjligheter att träffa en riktigt goding, just för att han bara går efter ytan.
    Givetvis menade jag dom personen i fråga anser är snygga/tilltalar honom.. Klart man skall ge även de man anser är mindre snygga en chans, men en chans ges ju först efter att man bytt några ord..när man funnit något intresse för personen.
    Inte direkt så att man tänker: Hmm..Han/hon är inte direkt så fin, men kanske snäll, så jag går fram och byter några ord?! Inget jag hade fått för mig iaf  Obestämd

    Men jag förstår helt klart vad du menar! Min blivande är ingen kille jag skulle gått fram till, så jag tackar gud för FB!! Vi kände varann såpass att vi hade varandra på vänlistan, men inte mer än så.. Efter att vi hejat på varandra uite på krogen så gick han hem och mailade mig via FB.. Vi mailade fram och tillbaka flera veckor och fann tycke för varandra.. När det väl var dags för första dejten så  var jag redan hooked!!
  • Gina dc
    Carina10 skrev 2013-04-30 18:59:37 följande:
    Jisses, det är som om du beskrev mig :)
    Haha.. skönt att det finns fler som upplevt det :)
Svar på tråden Bästa sättet att träffa någon?