Inlägg från: dellelgarin |Visa alla inlägg
  • dellelgarin

    För få personal i köket?!

    Vi hade fest för 60 pers alldeles nyligen då räckte det med en person men han är jätteduktig, han skötte allt från fördrink till disken. Men då hade vi förberett allt innan.


     


    På bröllopet kommer samma kille jobba och under middagen 2 stycken till från cateringfirman, som drar innan tårtan. Då är det 100 personer som skall käka förätt, buffe+tårta(plus brudskålen med tilltugg innan)

  • dellelgarin
    Chicita skrev 2013-04-22 15:29:42 följande:
    Ja jag håller med dig. Om det är personer med vana från ett restaurangkök.
    Om det däremot är "kusin Britta och Faster Agda" så kan man behöva vara fler för att man inte kan göra flera saker samtidigt och man inte är van vid att laga mat och lägga upp snyggt till så många personer. 

    Jag skulle säga att om man är van fixar man det själv, 40 personer är inte många ..


    Och om man är ovan 2 pers...

Svar på tråden För få personal i köket?!