• marolo

    Linköpingsbröllop 2014

    bettansss skrev 2013-12-12 13:58:03 följande:
    Ja, det låter konstigt marolo. Jag ringde ju som sagt kommunen (Motala) och då sa hon att jag skulle skicka in hindersprövningen när vi fått den. Nu har jag den ju visserligen redan då det inte är så många månader kvar till vår dag (LÄNGTAR!!!) men det lät inte som att hon utgick ifrån att man var tvungen att ha den. 

    Vi bokade en som hör till Motala, men han bor i Borensberg så han kunde komma hit. Han heter Karl- Axel Molinder och min systers jobbarkompis var nöjd med honom.  Har för mig att jag läst om par som varit nöjda med Lars Sandström och Monica Wennås också, men är inte helt säker. De är från Linköping. 

    Håller med om att det var svårt att få tag på vigselförrättare, har nog försökt ta kontakt med någon de senaste två månaderna (inte jätteaktivt förstås, men ändå...) Men nu är det gjort!  
    Monica Wennås är den vi försökt få tag på eftersom hon är "tilldelad" den veckan vi gifter oss, men hon svarar inte på telefon så får leta vidare... Vi fick tag på en annan kommer inte ihåg vad hon hette men hon var jätteotrevlig så den energin vill man ju helst inte ha en dag som bröllopet,
  • marolo
    Hanti skrev 2013-12-20 10:12:27 följande:
    Jag letar efter solist till kyrkan (Linklöping) är det någon som har tips på var jag kan leta?
    Jag vet inte hur lätt det är att hitta men jag skulle rekomendera att hitta någon ifrån en studentförening exempel någon av körerna eller spexen i stan, i studentkretsar finns det några solister som är riktigt duktiga och säkerligen inte tar så mycket betalt. Annars finns det ju blocketannonser och sånt :)
  • marolo

    inte så långt kvar för mig nu, fått tag på förättaren, bokat fotograf har provfotografering på måndag det ska bli roligt. Bokat florist också bokade systrarna grön, någon som har någon erfarenhet? de verkade iaf trevliga och ett rimligt pris :) nu ska vi bara hitta en bra resturang som är mysig, någon som har förslag på resturang? som känns lyxig och mysig? 

  • marolo
    sandri87 skrev 2014-01-04 17:06:41 följande:
    Vad kostar en bukett när man beställer hos systrarna grön? Har du en bild hur du vill ha din bukett? Skulle vara intressant att veta. Hur långt innan behöver man beställa bukett? Jag ska gifta mig den 2 augusti. 
    tror det inte behövs så himla länge innan, beror nog på om det är högsäsong eller inte men 3 månader ungefär, jag gifter mig den 14 februari och beställde strax innan jul och de verkade tycka det var lagom, jag hade flera bilder med mig som förslag, de sa att ett vanligt pris på en brudbukett var 1500 vilket jag tycker verkar vara helt okej, men eftersom jag är lite mindre (156 cm) så föreslog hon en mindre bukett så den inte skulle bli för stor, och jag skulle få betala ca 1200-1300 vilket jag tyckte var en bra kompromiss :)
  • marolo
    sandri87 skrev 2014-01-04 17:37:22 följande:
    Det är något sånt pris man behöver räkna med. Vill inte heller ha en bukett som är så stor, så det blir någ en liknande summa som hos dig. 
    Har du också beställt en corsage som mannen ska ha på sin klädsel? Något pris  på vad det kostar?
    tror de satte ca pris 150-175 kr men då ville jag ha lite flerän bara en blomma i det :)
  • marolo

    Om ni inte bokat fotograf än kan jag starkt rekomendera våran! Hon är jätteduktig och trevlig, ett jättebra pris också, vi hade våran provfotografering idag och har redan fått bilderna, hon är supersnabb, bara ett litet tips bland alla fotografer som finns där ute, http://jagfotograferar.com/ :)

  • marolo
    Moonlight83 skrev 2014-01-16 22:17:04 följande:
    Hittade inga priser,vad fick ni betala marolo?
    det står på hemsidan under fliken priser och sedan bröllopsfotografering :)
  • marolo
    marolo skrev 2014-01-17 09:52:18 följande:
    det står på hemsidan under fliken priser och sedan bröllopsfotografering :)
    men det kan kanske bli lite svårt att boka henne eftersom vi gifter oss på samma dag Flört men det beror på vilken tid ni ska ha eran vigsel såklart
  • marolo
    tess skrev 2013-10-21 20:13:31 följande:
    Hittat snygga klänningar på Amorica. Så nu måste jag bara bestämma vilken (eller om jag ska beställa den andra på nätet). Svårt att bara välja en
    Har varit på partyworld och bröllopshuset i helgen för att leta kläning, men tänkte åka till amorica i veckan, vet du vad prisklasserna bland klänningarna är? :)
  • marolo

    var inne där, och de var trevliga men hittade ingen klänning som föll mig i smaken tyvärr så det blir att leta vidare 

  • marolo
    AoPoV skrev 2014-03-16 21:46:15 följande:

    Apropå blommor, vad har ni för tankar kring det? Och då tänker jag främst på val av florist. Vi kontaktade Stilfloristerna men de ville inte berätta vad det skulle gå på utan att ha en konsultation för 500 kr. Såklart får vi tillgodoräkna oss de 500 kr i slutsumman om vi sedan väljer dem. Men om vi då inte vill ha dem efter konsultationen så är det mycket pengar som bara kastas bort. Har i alla fall tänkt köpa bukett, coursage, bordsdekorationer och kanske en blomma till vår son som kommer vara med under en del av dagen (20 mån gammal då) så det finns risk att det springer iväg i kostnad. Är inte så petig med vilka blommor som väljs, är mer noggrann med färgen (ej noga med nyans dock).


    jag valde systrarna grön och blev jättenöjd! jag betalade 1500 för bukett crosage och en krans till håret. Deras priser för brudbuket är vanligtvis 1500 och sedan beror det på hur man vill ha den såklart :) 
Svar på tråden Linköpingsbröllop 2014