• AoPoV

    Linköpingsbröllop 2014

    Har nu suttit och läst igenom tråden Linköpingsbrudar 2013 www.brollopstorget.se/Forum-5-55/m4206909.html vilket kan rekommenderas då det fanns en hel del matnyttigt i den! Problemet är väl just att vi inte ska gifta oss 2013 utan 2014...

    Lite snabbt om mig och min blivande: Vi har varit ett par sedan 2003, fick barn i augusti 2012 och planerar bröllop till maj 2014. Än så länge är det väldigt mycket på planeringsstadiet men vi tänkte utnyttja att vi är så tidigt ute med att fixa lokal i god tid. Vigseln blir borgerlig, då ingen av oss är sådär särdeles troende, men i övrigt blir det ett alldeles vanligt bröllop med massa gäster, sittande middag, dans och kanske en och annan glädjetår.
    För den som vill ha ett borgerligt bröllop med mer än en avrivning på 45s i stadshuset kan jag rekommendera den här tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-12/m3931030-1.html .

    Hoppas nu att det är fler som vill vara med och dela med sig av planering och inspiration!

  • Svar på tråden Linköpingsbröllop 2014
  • marolo
    sandri87 skrev 2014-01-04 17:37:22 följande:
    Det är något sånt pris man behöver räkna med. Vill inte heller ha en bukett som är så stor, så det blir någ en liknande summa som hos dig. 
    Har du också beställt en corsage som mannen ska ha på sin klädsel? Något pris  på vad det kostar?
    tror de satte ca pris 150-175 kr men då ville jag ha lite flerän bara en blomma i det :)
  • sandri87
    marolo skrev 2014-01-04 17:51:10 följande:
    tror de satte ca pris 150-175 kr men då ville jag ha lite flerän bara en blomma i det :)
    Men det är ett ganska bra pris, på något sånt har jag räknat i budgeten. Tack för hjälpen. 
     
  • marolo

    Om ni inte bokat fotograf än kan jag starkt rekomendera våran! Hon är jätteduktig och trevlig, ett jättebra pris också, vi hade våran provfotografering idag och har redan fått bilderna, hon är supersnabb, bara ett litet tips bland alla fotografer som finns där ute, http://jagfotograferar.com/ :)

  • tess

    Är det någon som har tips på fotoställen inomhus vid dåligt väder? Jag hoppas verkligen att vi kan fota ute men vill gärna ha en backup plan i fall att.

  • Moonlight83

    Hoppar in här,vi bestämde oss på nyårs afton att vi ska gifta oss den 14 februari då vi firar 5 år som förlovade då och 2 veckor innan har vi varit tillsammans i 12 år.Så här blev det planering med kort varsel.Kommer bara ha de närmsta dvs föräldrar,syskon med respektive samt min farmor och farfar.Blir 14 personer.Mina föräldrar lagar maten och bjuder oss på det,kommer troligtvis vara hemma oss dem eller hemma hos oss och äta.Klänningen och tärnklänningen är beställda från ebay samt accecoarer och dekoreringsmatrial till dukningen.Tårtan gör jag själv då jag bakar på amatörnivå ,blommorna och fotografering får man i paketet.Kommer gifta oss i Gamla linköping som anordnar drop in vigsel på Alla hjärtans dag.

  • tess

    Katarina: Ljungs slott är fint men det är samma problem där att det krävs personal som öppnar för att kunna fota inomhus. VI hoppas på utomhus-fotografering men vill ha ett inomhus alternativ om det verkligen inte går att fota ute. Vart ska ni andra ta era kort?

Svar på tråden Linköpingsbröllop 2014