Inlägg från: Csve |Visa alla inlägg
  • Csve

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Vi ska inte heller resa någonstans. Prioriterar inte det, och skulle aldrig klara att lämna barnen. Så vi väntar med en resa tills alla barnen är så pass stora att de uppskattar att resa utomlands. Lilleman är bara 18 månader.Vi kommer varken önska oss presenter eller bidrag till resa  utan kommer ta en liten kuvertavgift och bjuder då på en hejdundrande fest. 

  • Csve

    LinaNordstrom skrev 2013-09-02 21:00:51 följande: Csve skrev 2013-09-02 20:51:54 följande: Vi ska inte heller resa någonstans. Prioriterar inte det, och skulle aldrig klara att lämna barnen. Så vi väntar med en resa tills alla barnen är så pass stora att de uppskattar att resa utomlands. Lilleman är bara 18 månader.Vi kommer varken önska oss presenter eller bidrag till resa  utan kommer ta en liten kuvertavgift och bjuder då på en hejdundrande fest.  Hur mkt blir kuvertavgiften? Vi har också funderat på det.. Runt 200 :- kanske. Hur mycket funderar ni på?

  • Csve

    LinaNordstrom: SUCK! hatar när det inte går att citera någon! Runt 200 :- kanske. Hur mycket funderar ni på?

  • Csve

    Äsch.. Tänkte först ha catering. Men sen vill en kompis mamma väldigt gärna hjälpa till. Hon är van vid att fixa vid olika tillställningar och hjälper så gärna till.Men nu behöver jag alla tips på ideer till buffemat ni har! 

  • Csve
    LinaNordstrom skrev 2013-09-03 21:12:57 följande:
    En bekant till mig hade filébuffe med kycklingfilé, oxfilé och fläskfilé och så sallad och potatisgratäng och lite olika såser. Det tyckte jag lät smarrigt!
    Åh det lät jättegott!
    Den ideen snor jag nog =)
  • Csve

    La på STDkort för någon dag sen och nu börjar det trilla in lite respons på dom! Kul.Tänk sen när de får inbjudan och responsen på dom.. då börjar nog det riktiga pirret i magen! Känns fortf. lite som en dröm att vi planerar bröllop. 

  • Csve
    LinaNordstrom skrev 2013-09-06 12:27:45 följande:
    www.landybridal.co/a-line-wedding-dresses-str...

    Den här funderar jag på!
    Så fin! =) Väldigt elegant!
    Svartsocka skrev 2013-09-06 13:44:16 följande:
    Csve: Tack! Vi kör kyrkturné runt om Jönköping nu för att kolla kyrkor (var från början tänkt borgerligt pga brist på tro på Gud, men sen lockade drmen att få gifta sig i kyrka så väldigt att det blir kyrkligt ändå) Det lutar åt sofiakyrkan, men just nu är vi i Gränna och ska titta på den kyrkan :) Festen kommer förhoppningsvis att hållas på Huskvarna stadshotell, bi har bokat möte med dem nästa vecka :) Vart ska ni gifta er? :)
    Vi kommer gifta oss i sandseryds kyrka och ha fsten i hallbystugan. Sofiakyrkan är jättefin! Dock alldeles för stor för oss..
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet