Inlägg från: LinaNordstrom |Visa alla inlägg
  • LinaNordstrom

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Csve skrev 2013-08-26 14:21:54 följande:
    Jag har köpt en klänning idag!!!! Gick in för att titta lite bara, 20 min senare kommer jag ut med en klänning! Första kläningen jag provade!
    bildbevis!
  • LinaNordstrom
    Csve skrev 2013-08-26 20:07:00 följande:
    Ignorera omgivningen och att jag praktiskt taget bara slängt på min klänningen.. Den behövs tas in lite, men mina förhoppningar är att de måste sy in hela klänningen nästa år! Klänningen har egentligen ett axelband som knyts uppe på högra axeln men det ska bort, här har jag bara petat ner det. Den har ett litet tunt släp, men har tyvärr ingen bra bild på det. Här är en detaljbild.



    Fiiin! Jag gillar glittret! Frå man fråga vad den kosta? Vad är det för märke? 
  • LinaNordstrom
    Csve skrev 2013-08-26 20:39:20 följande:
    Det är en aspera.
    Nypris 8000:-, jag gav 4000:-
    Aha vilket fynd!
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2013-08-27 10:28:58 följande:
    Fick äntligen min klänning idag efter massa leveransstrul och den varit inom olika butiker efter vägen.. Wihoooe!! Men jag vet inte riktigt vad jag tycker, den såg inte ut riktigt som på bilen så jag känner mig lite halvbesviken. Samtidigt var den ju så himla billig så jag kanske bara ska leva med de..? 
    Passade den då? 
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2013-08-28 17:40:18 följande:
    Nu har jag äntligen liiite tid över så jag kunde lägga in bilderna på datorn. Bad mannen ta kort i morses och jag har varken bh på mig eller knötit klänningen så den kommer sitta bättre när de är gjort. Vad tycker ni? Lite missvisande är den ju men den är ju såklart värd de 572kr (ink porto) som den kosta, man kan väl inte få så mycket bättre till den summan egentligen.. Var väldigt svårt att ta kort på dne då den blänker så ;)




    Klänningen såg ju lite annorlunda ut än på bilden men jag tror det blir fint när du får bort lite skrynklor och knyter ordentligt!
  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2013-08-28 19:47:05 följande:
    Jo jag tycker den är fin och absolut till de priset men den var ju inte helt som på bilden och som jag föreställt mig så därför är frågan om man ska leta ny (kommer säkert bli likadant då att den inte är som på bilden) eller så får jag bara acceptera att de är som de är ;) Mannen kunde inte med att trä och knyta så därför blev de så, den ska ju också sys upp isf eftersom jag är så kort.. Men hur får man bort skrynklorna? Måste väl nästan ånga den isf men hur gör man de, kan man göra de själv eller måste man lämna in den isf? Den är ju inte direkt rak så strykjärn tror jag inte fukar så bra..?
    Ja stryka med strykjärn blir nog svårt men hur man gör annars vet jag inte, kanske fukta och låta den hängtorka? Gardiner som jag inte orkar stryka brukar jag bara spraya vatten på så slätar dom ut sig själv. Fast jag ska kanske inte ge några råd eftersom jag inte har någon aning

    Jag är ju också inne på att köpa "kinaklänning" men är så himla rädd att bli besviken.
     
  • LinaNordstrom
    Csve skrev 2013-08-29 09:30:22 följande:
    Är det nån här som kommer ha tiara och slöja?
    Jag är lite inne på båda.. slöjan ska vara lång och fästas bak på huvudet isåfall.
    Jag funderar på tiara, men även på blommor å det passar nog inte med både och. Hmm får fundera vidare..
  • LinaNordstrom
    Caisa skrev 2013-08-29 12:19:47 följande:
    Nu har jag bokat catering! Jobbar massor av övertid nu för att snabbt spara ihop till min drömklänning som kostar 12 000...:D
    Oj 12000 det var inte dåligt det  
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet