Inlägg från: Larssonmaria86 |Visa alla inlägg
  • Larssonmaria86

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Vi längtar också jättemycket och diskuterade just igår att det snart bara är ett halvår kvar, GALET! Det innebär också att det snart är ett år sen min älskling gick ner på knä och friade och gjorde mig till världens lyckligaste!

    Igår var vi och köpte våra vigselringar (Magnus har ingen förlovningsring) och kändes helt konstigt att beställa dem, nu är det på riktigt :) Fick höra av Magnus systerson när jag berättade att vi köpt ringarna (han är sex år gammal) "Ska ni verkligen köpa dem nu? Tänk om du ångrar dig Ia och inte vill gifta dig med Mange?" Jag berättade att det fanns nog ingen risk för det men isf kunde vi nog lämna tillbaka ringarna då svarade han "Spara kvittot" :P Var lär dem sig allt ifrån... :D

    Här kommer bilderna på våra underbara ringar:
    Min förlovningsring fast i rött guld.



     Min vigselring :D


    Och Magnus vigselring :)

  • Larssonmaria86

    MsThezzizen: Min förlovningsring kostade cirka 16 000:- och vigselringen 13 000:-, hade väl egentligen inte tänkt lägga så mycket på ringarna men som sambon säger så är det ju ringarna vi har kvar efter bröllopsdagen samt fotona så det är nästan våra största budgetposter.
    Det är ju smart att man kan lämna in gamla smycken, det gjorde vi med ett halsband när vi köpte min förlovningsring.

    Jag är också inne på en pionbukett i rosa toner men vill ha lite fler blommor inblandade, vet dock inte vilka. Så ska googla lite bilder samt kolla Pinterest :)

  • Larssonmaria86

    IQbee: Kan tyvärr inte se bild 1 och 2 men tyckte 3 var jättefin :)

    Zakaw: Gud vad spännande! Funderade själv på att beställa från Landy men sen blev det en klänning köpt i butik :)
    Hämtade förresten hem den igår och förstår inte hur jag ska kunna hålla mig från att prova den varje dag :P Men fick lova mamma, mina tärnor och butiksbiträdet att jag inte ska prova igen före mars.. Butiksbiträdet berättade om en brud som provat klänningen så många gånger så hon fick kemtvätta den innan bröllopet och det vill man ju inte behöva göra :P
    Och på tal om drömmar som Caisa skrev innan så drömde jag inatt att jag borstade tänderna i min klänning och då började jag blöda så mycket i munnen så blödde ner nästan hela klänningen, hade lite smått panik när jag vaknade!!

  • Larssonmaria86

    Milli: WOW, vilken fin "gästbok" du har gjort! Jag är själv allergisk mot allt som har med pyssel att göra men detta blev jättefint! 

    I helgen var jag och köpte mina skor och blev så glad att jag hittade några som var sååå sköna trots att jag har breda fötter. Stilen blev dock lite för enkel för min smak så ska köpa clips och sätta på skorna, lutar åt dem på bilden men i en annan färg :) Naturligtvis överskred även detta budgeten, har nog inte lyckats hålla budget alls än så länge... :P Hur går det med era budgetar?




     
  • Larssonmaria86

    Milli: Nä vi har funderat mycket på det men tror vi skippar det. Vi ska i inbjudan lägga till en infolapp och sen kanske eventuellt vår toastmaster (tar emot osa) ger någon ytterligare information när dem meddelar att dem kommer.

  • Larssonmaria86

    I vår inbjudan ska det stå:
    Tid och datum
    Kyrka
    Bröllopfest och lokal
    Osa-datum och till vem
    Klädkod

    På infobladet ska det stå:
    Sträckan mellan kyrka och lokal, alltså längden och att det behövs bil (ingen kollektivtrafik)
    Att barn inte är välkomna, fast skrivet lite finare :P
    Vad vi önskar oss, pengar till bröllopsresa och husrenovering
    Tal meddelas till toastmastern

    Det är det vi kommit på hitintills iaf, vad ska ni andra ha för information? :)

  • Larssonmaria86
    meandmylove skrev 2013-12-12 16:48:05 följande:
    Vi kommer skippa infogade eftersom vi varken skriver om presenter barn allergi eller transport. Vi kommer hålla det kort. Har folk frågor får de förslagsvis höra av sig. Jag ska börja fila på inbjudningarna snart men när skickar ni ut dem? Och när har ni osa? Vi gifter oss 14 juni tänkte ha osa 1 maj och skicka inbjudningarna slutet av februari/början av mars
    Vi tänkte skicka ut dem i mitten av januari men sen läste jag någonstans här på BT (kanske i denna tråden) att dem skulle skicka ut dem den 13 februari så att gästerna fick inbjudan på Alla Hjärtans Dag. Det tyckte vi lät fint så vi ska noga göra det :)
    Osa har vi inte bestämt än för det hänger lite på lokalen när dem vill veta hur många vi blir men ska ha möte med dem på måndag så då bestäms det troligtvis.

    Idag kom clipsen till mina skor och jag blev sjukt nöjd! Så bra kvalitet och man känner inte ens att dem sitter på skon (var rädd att dem skulle skava). Här kommer två bilder på hur det blev :)



     
  • Larssonmaria86

    Är så himla glad just nu! Har varit så osäker på vår lokal men Jan (han vi hyr lokalen av) ringde och ville träffas i mellandagarna och vi bestämde in ett möte direkt (det är ju nästan ett år sen vi var där och tittade så typ glömt hur där såg ut). Och mötet gick sååå bra! Lokalen var mycket finare än vi kom ihåg, Jan ingav ett sådant lugn i oss och svarade perfekt på alla våra nervösa frågor, vi bestämde menyn, dukning och lite mer praktiska saker såsom musik, alkohol och presenter. Vi får dessutom fler servitörer och bartenders än vi trodde :)
    Har ni andra också bestämt meny eller funderat på det?

    Vi ska skicka våra inbjudningar så gästerna får dem på alla hjärtans dag men vi har typ redan berättat datumet för alla (7 juni) och osa ska vi sätta den sista april så vi hinner beställa festprogram och placeringskort samt ville Jan gärna ha reda på det en månad innan.

    Förresten något underbart med nyår är också att vi nu kan säga att vi gifter oss i år, känns helt fantastiskt :D

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet