Inlägg från: Csve |Visa alla inlägg
  • Csve

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Larssonmaria86 skrev 2013-05-03 18:47:29 följande:
    Woho, idag fick jag hem mina smycken som jag beställt på Ebay och dem var ännu finare i verkligheten :D Var rädd att det skulle bli för "guldigt" men blev perfekt! Så nu åker dem ner i påsen igen och sen ska dem inte tas fram förrän om 13 månader :P

    Åh vad roligt!¨


    Jag vill ha enkla smycken, använder enbart små guldpärlor i öronen till vardags och det lutar mot att jag har dom även till bröllopet.

  • Csve

    Letar efter skor till mig.. Vill ha limegröna, ej för hög klack. men de få skor jag hittar har jätteklack! Stöter ni på några limegröna skor, hojta till!

  • Csve

    Hej på er! Mitt största orosmoment är om jag lyckas gå ner lite till, för att kunna köpa en mindre stl på klänningen, allt det andra känns som om det går lösa. Brinner lokalen ner eller blir dubbelbokad, ja då får vi väl hyra partytält helt enkelt Hur tänker ni i underklädesväg? Sånt som lyfter och formar under klänningen eller bekväma?

  • Csve

    Vår ena bestman kommer även vara toastmaster. Det kommer bli skitbra! Ja, om han vill såklart =D

  • Csve

    Usch , jag blir tokig! Sambon vill ha sin ljusbeiga kostym- som är skitsnygg! Men jag letar mig galen efter en till lilleman.. Han kommer vara ca 2.5 år då. Vart sjutton hittar man det? Alla e ju svarta. Grå o vit förekommer ibland..

  • Csve

    Åhh! Igår var vi och kollade litegranna på vigselringar!! Men oj vad svårt det är! Vi hittad en superfin, med stor diamant, en solitär.. Men då blev jag kräsen när den väl satt på fingret, tyckte det glappade för mycket, diamantfattningen tog emot förlovningsringen så att det blev ett stort mellanrum.. :( Blir nog en likadan som förlovningsringen, fast allians då. Större diamant i mitten och mindre på sidorna. Här tänker ni i valet av ring?

  • Csve

    Privjet: nja, den e svagt rundad på sidorna. Funderade oxå på att gröpa ur, men det tyckte inte guldsmeden skulle bli snyggt alls, och jag litar på henne.. Tror jag =D

  • Csve

    Grynet86: Det beror på hur mycket is i magen du har :) Vissa populära kyrkor blir bokade år i förväg.. Vi gifter oss helgen innan er och bokade kyrkan i vintras. Vi kommer köra på trerätters, slippa spring och känna "lyxen" med att bli serverade allt. Min m2b's bror kommer vara bestmen och toastmaster.. Ev ber jag en nyfunnen vän att vara toastmadame oxå.

  • Csve

    Wohoo!,, Min älskling friade igår!!! Eh, tänker ni.. De har ju redan planerat giftermål. Såhär är det.. Han friade för 7 år sedan efter nån vecka ihop och efter 4 månader förlovade vi oss... Har alltid velat gifta mig med honom men trott att det skulle vara ett gemensamt beslut, ännu mer övertygad om det blev jag när vi faktiskt bokade kyrkan.. Igår hämtade de mig på jobbet, de lät mig gå in i huset först. På köksbordet stod en enorm jättevacker bukett och ett kort stod bredvid. Där hade han diktat ihop en fin liten historia och när jag vände mig om stod han där och sa " älskling..", han gick ner på knä..... " vill du gifta dig med mig?" Jag fick mitt traditionella frieri jag alltid drömt om!, Hell Yeeeeeh!,,

  • Csve

    Blir så ledsen.. Frieriringen var för liten så vi lämnade tillbaka den och beställde en i stl större.. Nu när vi fick den provade vi igen, då är den HÖGRE än förlovningsringen och det ser inte alls lika bra ut som innan.. Provade på lillfinger förra ggn, satte båda där nu igen men det är inte snyggt!!

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet