Inlägg från: klili |Visa alla inlägg
  • klili

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Birris skrev 2013-10-30 09:08:00 följande:
    Jag hade supersvårt att hitta vigselring till min förlovningsring då jag inte ville ha någon glipa mellan ringarna. Så jag är så glad att jag hittade en ring som jag känner mig nöjd med! Skenan var lik den på förlovingsringen MEN jag kunde inte låta bli att ändra på den lite ändå.


    Förlovningsringen!


    och vigselringen hittar ni här: www.schalins.com/alla-serier/guld/allians/v/7... Har dock ändrat lite på den, det blir 15 stenar istället för 7. Tror det blir jättebra


    Ha en go onsdag! :)


     


     


     


    Hej, det där ser nästan ut som min förlovningsring, jag vill inte heller ha glipa mellan ringarna. Den vigselring du har valt till nu, kommer det vara en glipa mella ringarna? för den verkar ju rak eller?
  • klili
    Birris skrev 2013-10-30 17:10:58 följande:
    Nu vet jag inte varför det blir så knasigt när jag citerar men här kommer svaret igen: Jag håller tummarna för att det inte kommer att vara någon glipa för jag vill inte heller ha det. Jag tror inte att det kommer att vara det, den ringen som jag provade var för stor så på den var det svårt att se men det är den bästa som jag har testat och då har jag testat ett X antal ringar :)
    berätta sen hur det ser ut, vill gärna se ringarna ihop :)
  • klili

    Hej, Vill bara fråga hur långt innan ni skickar ut inbjudningskort? vi ska gifta oss i sommar och tänker att det snart är dags att ansöka om semester på jobbet och det kankse är bra att folk har fått inbjudan så att de kan vara hemma det datumet om de verkligen vill komma. Hur har ni andra gjort?

  • klili

    Tack för er svar! verkar som vissa har redan skickat och några ska börja skicka... vi tänkte börja skicka i mars, vi gifter oss i augusti som jag inten juni brud men lånar trådet ändå :)

  • klili

    Hej, jag tänkte bara fråga om någon här har  gjort uppsättning av fadi i rinkeby? hur mycekt betalade ni och ingick provuppsättning?

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet