Inlägg från: Nokaro |Visa alla inlägg
  • Nokaro

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Hej på er Junibrudar!


    Här är en till! 14.6.2014 kl 14.30 är det dags att bli fru!


    Jag har en fråga till er andra, när postar ni inbjudningskorten? Vi skickade Save The Date kort i höstas men nu skulle jag redan vilja skicka iväg inbjudningarna oxå men det känns lite tidigt.. Haha


    Får försöka hålla mig till tåls ett tag till.


     


    Men i helgen blir det Bröllopsmässan! Wiieee!


    Någon mer som ska dit? 

  • Nokaro

    Larssonmaria86: Vilken lysande idé att skicka ut inbjudningarna så de når gästerna den 14.2! Så försöker vi oxå få till det! Vi ska dock pyssla ihop egna inbjudningskort så det tar ett tag. Hmm, dags att ta hjälp av tärnan.


     

  • Nokaro



    Vår dekoration går i lime-grönt (dominirande färg) och ceriserosa med egentillverkade bordsplaceringshållare av vinkorkar :) Sen får gästerna en liten gåva som går i vin-tema. De får varsin vinkork som är designad med ett hjärta.

    Har också kommit på vilka blommor jag vill ha och det är pioner!


    Här ser ni min klänning som jag ska ha på mig när jag skrider fram till prästen för att möta min blivande:)

  • Nokaro

    Jag tycker det blir lite för mycket text om ni har en dikt där. Men en bild på er vore jätte fint! Försök övertala din blivande :)


    LinaNordstrom skrev 2014-01-31 08:40:31 följande:
    Jag behöver smakråd ang våra inbjudningskort. Jag hade tänkt en bild på oss på vä sida men det vill inte min sambo han tycker det är bra som det är. Men tycker ni det ser tomt ut eller funkar det? Kan man ha något annat där än en bild? Typ en dikt? Fast då kanske det blir väl mkt text överallt. Vad tycker ni om formuleringen för kuvertavgiften? Visst var det fler här i tråden som skulle ha det? Hur har ni skrivit?


  • Nokaro
    Neprome skrev 2014-01-30 18:23:27 följande:
    Nokaro--> Jätte fin klänning!!!! Sen är du väldigt brun och fin, hoppas jag har lite färg när den stora dagen kommer!

    Tack så mycket! Ja ser brun ut på den bilden, måste vara nåt med ljuset. Är inte så brun i verkligheten!


    Är så nöjd med klänningen! Vill prova den varje dag. Haha!

  • Nokaro
    Neprome skrev 2014-01-30 18:21:40 följande:
    Så, nu är min klänning inlämnad för justering :) Ändring i midjan och lite där ikring samt sy fast de övre tyget i det undre så när jag lyfter med öglan kommer hela klänningen med ;) Köpte också en underkjol av henne, det gjorde verkligen massor med klänningen samt att jag nu inte behöver korta den :) Pris ca 1600!

    Dukning ja... jag har kört fast!!!!! Vill ha lila tema, inbjudningskorten va med lila band på och i min brudbuket skall det vara lila, men hur jag ska få in de lila förutom servetter vet jag inte... har ni förslag??
    Lila bordsplaceringslappar? Lila ballonger eller pompoms? Din blivande man kan kanske ha nån lila detalj i sin klädsel?
  • Nokaro

    Snart är arbetsdagen slut och jag får hämta ut våra inbjudningskort som jag gjort på calligraphen! Spännande!


    Den 13.2 skickar vi iväg dem för att landa hos gästerna på alla hjärtans dag!

  • Nokaro



    Såhär ser våra bordsplacerings dekorationer ut. Gjorde ett testexempel och vi blev nöjda. Frågan är bara om vi ska välja gröna band att knyta runt vinkorkarna eller ceriserosa? Vårt färgtema är lime/kiwi grönt med ceriserosa inslag.
  • Nokaro
    Kittwn skrev 2014-02-04 09:40:23 följande:
    Är de någon här som skall ha slöja som ni kommer ta av under festen? skall ni isf ha något annat, smycke eller så, i håret istället?

    Hej!


    Jag kommer att ha halvlång slöja samt en jätte fin tiara. Slöjan ska jag ha fram tills middagen börjar och sedan kör jag med bara tiaran. Ska ha en halvuppsättning av håret. Sätter i extensions 1 månad innan så jag kan göra nåt fint av min frisyr! Har sparat ut mitt hår nu i ca 8 månader.

  • Nokaro

    Vi har också valt att ha en barnfri fest men vi kommer att ha våra egna barn med i kyrkan. Vill att våra små ska se mamma och pappa säga ja till varandra. Men sedan har vi ordnat med barnvakt som hämtar och har de över natten.


    På inbjudan skrev vi:


    Vi älskar barn lika mycket som ni men just denna dag vill vi fira med våra vuxna vänner. Dock är ammande barn självklart välkomna!


     


    Hoppas att ingen tar illa upp för att de måste komma utan barn och hoppas verkligen att alla kan ordna med barnvakt så de kan komma.

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet