Inlägg från: Sanct |Visa alla inlägg
  • Sanct

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Hej alla! Även jag hoppar in här då vi äntligen satt ett datum. Förlovade 120612 och vigsel blir 140614 vilket jag ser ovanför verkar vara ett populärt datum. :) Dock är jag lite nervös då jag är gravid och ska få min första i slutet av september och redan gått upp från 58-72 kg (!). Vet inte hur det gått till då jag äter betydligt nyttigare nu än innan graviditeten... Vad tror ni, hinner man bli smal och smärt till juni 2014 om man ger sig tusan på det? :)

  • Sanct

    Min m2b är också lika lång som jag. Under vigseln och under fotograferingen ska jag ha ballerinas i satin för jag vill inte vara längre på alla foton. Sen under festen ska jag ha klackar, för det får mig att känna mig som en supermodell brevid honom. :-P

  • Sanct

    Jag har börjat titta lite på bordsdekorationer även om det är ett bra tag kvar. Det är ju så svårt att hålla sig. :)
    Vad tror ni, kan man ha kandelabrar med levande ljus i juni eller blir det alldeles för varmt?

  • Sanct

    Åh, ångest.!
    Vi tänkte ha kuvertavgift för att "slippa" en massa symboliska presenter, plus att det i ärlighetens namn vore uppskattat med lite ekonomisk hjälp på vägen. Men nu när vi ändå närmar oss 80.000 kr i lokalkostnader, fotograf, band osv. (Ni vet ju hur mycket det är som kostar... :) ) så känns det som att de där 20.000 extra för den del av maten vi skulle be om i kuvertavgift kanske vi lika gärna kan betala själva iaf så slipper vi de eventuella bitska kommentarer jag läst om här på BT som kan komma när man har kuvertavgift. Det är verkligen inte så att vi har ett överflöd utan det är alla våra sparpengar som går till detta bröllop. 
    Håller jag helt enkelt bara på att bli pengablind...? >.< 

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet