Inlägg från: snartfrueriksson88 |Visa alla inlägg
  • snartfrueriksson88

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Hej! hoppar in här. Vi ska gifta oss 14/6-2014 ;) har inte kommit så långt ännu pga att vi blev av med bostaden men Nu har vi fått en ny o jag kan planera igen ;D imorgon ska vi ringa o boka kyrka o lokal :)

  • snartfrueriksson88
    Csve skrev 2013-05-31 19:18:53 följande:
    Wohoo!,, Min älskling friade igår!!! Eh, tänker ni.. De har ju redan planerat giftermål. Såhär är det.. Han friade för 7 år sedan efter nån vecka ihop och efter 4 månader förlovade vi oss... Har alltid velat gifta mig med honom men trott att det skulle vara ett gemensamt beslut, ännu mer övertygad om det blev jag när vi faktiskt bokade kyrkan.. Igår hämtade de mig på jobbet, de lät mig gå in i huset först. På köksbordet stod en enorm jättevacker bukett och ett kort stod bredvid. Där hade han diktat ihop en fin liten historia och när jag vände mig om stod han där och sa " älskling..", han gick ner på knä..... " vill du gifta dig med mig?" Jag fick mitt traditionella frieri jag alltid drömt om!, Hell Yeeeeeh!,,
    grattis =)
  • snartfrueriksson88
    Elena1 skrev 2013-05-15 16:29:10 följande:

    snartfrueriksson88: Vad roligt! =)


    Vad är det för tiara du har köpt? Jag planerar också att ha tiara men har inte hittat rätt än (vill helst ha en guldfärgad och det utbudet verkar vara ganska litet).


    jag hittade den på tradera. här är en bild på den =)

  • snartfrueriksson88

    Hej! roligt att vi har samma datum och tid :) Ja visst är de roligt att planera. Min blivande tycker at. Jag är knäpp som planerar så långt i förväg haha :) men de får han ta för de är ju så roligt :D har äntligen hittat min klänning! äntligen!!!!

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet