Inlägg från: Sandrajavisst |Visa alla inlägg
  • Sandrajavisst

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Hej! Hoppar in här med! Ska gifta mig med min fästman 7 juni. Just nu står det still dock! Haft mycket på jobbet. Men nu tar vi nya tag:)

  • Sandrajavisst

    Hej alla fina! Upphäll igen men nu är jag tillbaka:) vad livet kommer emellan. Men har jobbet som bara den och haft fullt upp med barnen. Nu har vi kommit en bit till: kyrka och lokal bokad, fotograf påbörjad kontakt, Har 2 att välja mellan, tagit kontakt med catering och där ska vi boka möte. Hittat lite klänningar som jag vill ha men måste gå ned i vikt fortfarande. 30 kg kvar! Men ska gå har ju tid på mig. Hr bestämt tema, vilken typ sv brudbukett och nu ska vi fila Piteå Vilks inbjudningskort jag vill ha. Dock tycker jag det är sjukt svårt med tärnklänningwr. Tips på vart man kan handla dessa? Vill gärna ha ljusrosa dådet är i temat. Kul att läsa vart ni är i planeringen:) just ja bröllopssvit bokad! Ursäkta stavfel sitter på paddan:)

  • Sandrajavisst

    Hur kommer ni göra med toastmaster och bestman? Ska ni ha båda eller en? Vi diskuterar det just nu här hemma:)

  • Sandrajavisst

    Tack för era tankar! Vi håller på att diskutera detta och vi är lite låsta. Jag vill ju gärna fråga personerna nu medans min m2b gärna väntar. Vi har väl ingen direkt så som vi tycker passar som toastmaster... Men bestman borde kunna ha dubbla roller:)

  • Sandrajavisst

    Vi får se hur frågan löser sig:) jag känner bara att det är så mycket just nu så biltätt snurrigt:)


    T
  • Sandrajavisst

    Är det typ fel på mig? Ena sekunde är jag säker på ett beslut för att nästa sekund var osäker? Hehe inte lätt att planera bröllop:) möte med catering bokad till måndag:) hoppas det går bra för er andra.

  • Sandrajavisst

    Privjet: ja men blir galen, haha fast det är kul. Har ju ju bokat den lokal vi vill ha. Nej tror inte vi tar tårta från cateringfirman. Men får höra i eftermiddag vad de har att erbjuda:)

  • Sandrajavisst

    Catering fixad! Vi bokar rätterna snart, men behöver inspiration på mat! Vi trixar med gästlistan nu och ska leta lite dekorationer.

  • Sandrajavisst

    Grynet86: vill du ha en populär kyrka eller lokal är det hög tid. Samma med fotograf och catering (om ni ska ha det). Den cateringfirman vi valde hade redan en del boxningar nästa år:) vilkt typ av bröllop vill ni ha? Rörligt eller stillasittande så tal hinns med? Tapas eller mingel? Finns massor av variationer, men vad är er vision av bröllopet? Utgå från ett jävla så blir det bra:)


    R
  • Sandrajavisst

    Hej! nu har det gått ett tag igen=)
    Själv har vi stött på lite hinder, vi väntar bebis nr 3! precis plussat. Så bf blir i februari. Så nu vet vi inte alls hur vi ska göra! ser att ni andra fixar och donar för fullt=)

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet