Inlägg från: jimmyojennifer |Visa alla inlägg
  • jimmyojennifer

    Vad ska jag göra?

    Jag tror att du älskar din man otroligt mycket och nu har ni kommit i en svacka. Det du söker är inte någon annnan, utan bekräftelse. Bekräftelse att du är snygg, sexig, härlig och charmig. Man söker den där känslan som fanns i början.
    Jag hade så med mitt ex. Första två åren var makalösa! Sen började det dala och ju längre vi gled ifrån varandra desstu mer bekräftelse ville jag ha från andra.


    Jag tycker faktiskt att det är väldigt elakt av dig om du vet att din man litar på dig och du utnyttjar det förtroendet för att prata med någon som du faktastiskt börjar få känslor för. Jag tycker du ska lägga ner det på en gång tills du kommer fram till vad du vill göra. För att vara känslomässigt otrogen är faktiskt inte heller okej.


    Lägg chattandet åt sidan och fokusera på din man och ert förhållande.


    Hur länge ni varit tillsammans osv spelar ingen roll i det här sammanhanget. Ni är gifta, ni lever ihop, nu är det dags att kämpa. Att bara lämna och gå till någon annan när det är jobbigt hemma är inte (enligt mig) en lösning på problemet. I ett äktenskap behöver man arbeta för att behålla glöden (oftast).

Svar på tråden Vad ska jag göra?