Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Hallå tjejer!
    Jag hänger ju mest i den länkade tråden, men följer er gärna här med!
    Vi vigs den 11/2, en tisdagGlad
    Vi har koll på alla ideer, även fast inte allt är klappat och klart! alla dekorationer är dock klara, en liten sak kvar bara. Texten till inbjudan är i stort sett klar ska utformas lite mer, men det tänkte vi göra i december (vi skickar ut till årsskiftet) Min klänning är inhandlad, likaså ringar (även fast alla inte är hemma än och lite stl ändring ska göras), fotograf är bokad, vigselförrättare tilldelad. och igår postades hindersprövningen och efternamnsbytet.
    Kul att följa er! 

  • MH2014

    Vi har inget riktigt spikat tema men lite old hollywood/glamour/bohemisk touch med mycket silverbrickor, levande ljus, speglar, silver glitter, vitt och ivory. Vi har en mingelvigsel, så inga bordsdukningar i bemärkelsen ätning, utan allt är mer utsmyckning av det gamla museihuset vi ska vara i.

  • MH2014

    Jennan - tycker med granriset va en bra ide!

    idag har det knopats med utformningen av inbjudan.....

  • MH2014

    Helan - du menar 8/2 va? ;)

    Hur går det för er brudar?? Snart är det februari? :)

    här hemma har vi lite småfix kvar... Inväntar osa sista jan så vi kan beställa småtårtorna, lämna in ringarna för gravering, polering och någon förminskning. Handla på systemet. Har lite småpysselkvar (hoppas hinna i helgen). Accessoarer till mig, väntar hem ett par skor (typ 15:e paret Haha), underkläder till oss båda, mannens skjorta. Planera dagen ihop med de inblandade som hjälper oss med diverse saker. Packa till mini moonen. Träffa vigselförrättaren och fotografen för genomgång. Säkert lite mera som jag inte kommer på nu...........

  • MH2014

    Jennan - beklagar :((
    tänkte på systemet (antar att ni beställt därifrån?) de har ju 14dagars öppet köp,,behåller ni det ni får över?? Vi tänker köpa veckan innan för att kunna lämna tillbaka, på så sätt kan man ju räkna i överkant!?!

Svar på tråden Här samlas vi som gifter oss i februari månad 2014