• 20140222

  Här samlas vi som gifter oss i februari månad 2014

  Här tänkte jag att vi som gifter oss i februari månad 2014 kan samlas. Min tanke är att vi kan följas åt på vägen fram till vår STORA DAG! Och tipsa, stötta, och allmänt finnas till för varandra. Vara varandras bollplank lite. VÄLOMMEN skall ni ALLA  Februari 2014 brudar / brudgummar / marsalkar / tärnor och alla andra som vill prata bröllop februari 2014 vara!

 • Svar på tråden Här samlas vi som gifter oss i februari månad 2014
 • Jennan

  Denna tråd har jag inte sett förut :) Platsar in bra i denna tråd då jag och min sambo gifter oss den 8/2-14.Hur går det för er andra februari brudar? Vi har nog allt under kontroll känns det som nu. Gipsar i skrivande stund en väldig massa gipshjärtan som ska vara till bordsplaceringen. Hoppas på att det kan bli bra.Fick i förra veckan hem min spetsbolero som jag beställt från Stockholms brud och fest. Provade den till klänningen och det blev väldigt bra. känner mig så nöjd då jag vart på jakt efter en spetsbolero en längre tid men inte lyckats hitta den rätta. Så nu kan jag äntligen bocka av kläderna på listan. Har även sprungit på en pälsjacka som blir perfekt att ha på sig utomhus. Festhäfterna har vi också börjat spåna på. Min käre sambo har nedräkning med dagar och tror han nämnde 89 dagar imorse. det är helt galet vad fort det går :)Nyfiken på hur ni andra ligger till. Har ni skickat iväg alla inbjudningar o.s.v.     

 • Jozzzzaa

  Skönt att ni känner att ni har koll på det mesta. Vi gifter oss också 8/2
  Vi har en massa kvar känns det som. Jag har hittat klänning i alla fall och kanske skor. Mannen ska boka sina kläder till helgen, han ska hyra. 
  Vigseln har vi knappt planerat alls, vad gäller festen vet vi typ bara menyn. Behöver komma på bra bordsdekoration och så... mm mm mm... oj oj oj. Borde nog börja ta tag det det där snart  

 • Jennan

  Vad roligt att ni också har 8/2 som er dag :) Känns som att jag har stenkoll på läget, men det kommer säkert sluta i hysterisk panik. Har en förmåga att alltid göra det för mig :)Vi tänkte oss vitt och silver som färgtema och hoppas på en himla massa snö. Har inhandlat hur mycket silvriga ljusstakar och hållare som helst. Vi tänkte oss granris istället för blommor på borden. Eventuellt att vi sprejar dem med konst snö eller annat. Tror att det kan bli bra. Hur iommer ert bröllop att vara?   Stort, litet? Kyrkligt, borgligt osv.

 • jools

  Vi ska gifta oss 22/2!

  Inte så mycket är klart än men det känns väldigt lugnt ändå.

  Diamanten till vigselringen är inhandlad, nu ska det bara göras en ring också :)

  Vi ska vara på ett hotell och ha både vigsel, middag och sedan fest där vilket känns väldigt enkelt och smidigt.
  Vår kontakt på hotellet hjälper oss med det mesta. Jag vet att de har asgod mat där, och de har dukat snyggt de gånger jag varit där så jag har faktiskt inte alls engagerat mig i hur det kommer se ut utan litar helt på dem. Det är alltid vita dukar, snygga tallrikar och snyggt upplagt, och det räcker för mig. Jag ser mest fram emot att få äta en jäkligt god och lyxig måltid den dagen :)

  I morgon ska vi skicka ut inbjudningarna och det känns galet spännande. Jag är alldeles pirrig! Vi beställde inbjudningarna från Vistaprint och jag är helnöjd med dem. Väldigt enkla och stilrena och inte så "brudiga", vilket vi ville!

  Klänningen ska jag sy, och håller som bäst på att kolla tyg. Funderar på att våga shoppa på Etsy.

 • Jozzzzaa

  Vi har brun, röd, vit och grön som färger. Just nu är det väl bordsdekorationen och hur vi ska göra för att få lokalen mysig som är mitt stora problem känner jag.
  Allt som ska bokas är nog klart
  kyrka
  festlokal
  frisör
  smink
  fotograf
  ljud/ljus
  catering

  Alkoholen är köpt och står och väntar på oss... det är väl tårta vi ska bestämma när det kommer till maten, och så ska vi göra egen efterrätt så den ska vi också komma på.

  Det är otroligt mycket smågrejer när man börjar tänka. Och så kanske det kommer en flytt mitt i allt nu med...
   

 • Jennan

  Mysigt med bröllop på hotell. Skönt att kunna lämna över mycket ansvar till erfarna. Vi själva kommer att gifta oss på min barndoms ort. med fest i bygdegård. Känns helmysigt att få fira denna ljuvliga dag där jag har alla mina härliga barndomsminnen :) Kikade in på Etsy. där finns en hel del fint. Vad är det för typ av klänning du tänkte sy?

 • Jennan

  Jozzzzaa skrev 2013-11-12 18:07:29 följande:Vi har brun, röd, vit och grön som färger. Just nu är det väl bordsdekorationen och hur vi ska göra för att få lokalen mysig som är mitt stora problem känner jag.Allt som ska bokas är nog klartkyrkafestlokalfrisörsminkfotografljud/ljuscateringAlkoholen är köpt och står och väntar på oss... det är väl tårta vi ska bestämma när det kommer till maten, och så ska vi göra egen efterrätt så den ska vi också komma på.Det är otroligt mycket smågrejer när man börjar tänka. Och så kanske det kommer en flytt mitt i allt nu med... Ni verkar ju ha stenkoll på läget 😊 Vad kommer ni att servera för mat? Vi har bokat en Italiensk buffé från catering men vi vill även ha en förrättsbuffé Där är vi dock lite osäkra på vad som ska serveras. Vi kommer att göra den själva. Det får inte vara för avanserat samt att det måste gå att förbereda dagen innan. Vi hoppar över efterrätt och kommer heller inte servera den traditionella bröllopstårtan utan kommer bygga upp en ställning med pop cakes istället. Provbakade dem tillsammans med min svägerska förra veckan och de blev verkligen galet goda. Roliga att göra och de går att dekorera dem på så himla många olika sätt. Hoppas att det kan bli uppskattat. Tänkte typ 2 var.  Fördelen med att det är vinter är att det blir så himla mysigt med massor av ljus tycker jag. Vi kommer att satsa på väldigt mycket ljus för att få mys stämning i lokalen. Inte så mycket dekoration i övrigt då det inte alls är min stil.Kommer ha kvadratiska bord med ca 8 gäster per bord, borden kommer i sin tur ha väldigt mycket ljus i olika varianter på sig.    

Svar på tråden Här samlas vi som gifter oss i februari månad 2014