Inlägg från: a ring on my finger |Visa alla inlägg
  • a ring on my finger

    Skånebröllop 2014

    Emma94 skrev 2013-09-09 16:22:58 följande:
    Vi gifter oss på midsommar i lund har festen på ett slott på österlen

    koilla gärna  in vår bröllops sida
    Härligt med midsommarbröllop!
    Vi var också inne på det ett tag men eftersom vi vill ha barnfritt (över 50barn om alla skulle ta med sina små) så kändes inte midsommarafton som en bra "barnvaktsdag".
  • a ring on my finger
    hjohanna skrev 2013-09-17 16:23:24 följande:
    Hej igen,

    Är det någon som har koll på makeupartist i Helsingborg eller norr om Helsingborg?

    Jag har redan frisör och har tills nu tänkt att jag låter en kompis eller jag själv fixa sminket...vill inte att de ska var too much, utan neutralt!!! Men om det är någon som känner till en duktig makeup artist som kan sminka "naturligt" så kanske jag tänker om...Gärna en som kan komma till mig! 

    Tack, tack! 
    Vet ingen alls tyvärr.

    Hur funderar ni andra vad gäller hår och makeup?
    Tänker ni ta er till en salong eller vill ni försöka få att till att de stylar er hemma/hotellrum eller liknande?

    Jag skulle vilja ha något fint ställe att vara på, mest för bildernas skull Tungan ute
    Tror ni inte att man skulle kunna få hyra ett hotellrum billigt om det bara är några timmar en förmiddag? Då kan de ju ta in gäster för natten efter.
  • a ring on my finger
    cattfnatt skrev 2013-09-19 11:32:52 följande:
    Hej!!

    Någon med tips på någon vacker lada/gård att hyra för bröllopsfest i skåne, helst någorlunda i närheten av Helsingborg? Håller på att leta på nätet så jag blir tokig,  men hittar inte så mycket.  Jag och min blivande gifter oss i maj/juni 2014.
    Vi letade också efter en lada först men det verkar inte finnas supermycket runt Helsingborg.
    Men här kommer de vi hittade iaf...

    www.fredshog.se/

    www.svenskaturistforeningen.se/sv/upptack/Omraden/Skane/Vandrarhem/STF-Vandrarhem-JonstorpKullabygden/Grupper/Blasinge-Gard-Festlokal/
  • a ring on my finger
    Yavanjakementari skrev 2013-09-23 13:16:45 följande:
     Just nu funderar vi på klädkod. Vad ska ni har för klädkod? Det lutar väl mot antingen mörk kostym eller kavaj. Tror nog det blir det senare. Jag bryr mig egentligen inte om vad gästerna har på sig men tycker personligen det är trevligt med klädkod så man vet lite hur man ska klä sig. 
    Förmodligen blir det Kavaj. Vill inte att folk ska känna sig tvingade att vara uppklädda på ett sätt som de inte trivs med. Men samtidigt vill man gärna att folk ska anstränga sig lite iaf 
  • a ring on my finger
    ESW skrev 2013-09-24 07:31:49 följande:
    Några jag frågat vill ha runt 3000, det känns som väldigt mycket för en håruppsättning som ska vara ganska enkel.
    I Helsingborg hos en bra frisör (inte de mest hypade salongerna men en respekterad och välbesökt salong) fick jag pris 795:-/timme.
    En enkel frisyr räknade hon ca en timme och en mer avancerad runt två timmar.
  • a ring on my finger
    Caledonia skrev 2013-09-24 20:48:09 följande:
    Får jag fråga vilken frisör det är? Jag har inget klart på den biten ännu...
    Petras Hårstudio. De fixar även make-up, naglar, ögonfransar osv...
  • a ring on my finger
    meandmylove skrev 2013-10-02 15:29:49 följande:
    hej! jag skrev tidigare i tråden men skrier igen. jag, rebecka 22 och min fästman 23 gifter oss i helsingborg 9/8 (prel. då vi försöker få lillasyskon till vår 1 åriga dotter). Vi planerar bröllop med 100-150 gäster. svensk/kurdiskt bröllop. bokat jacob hansens hus i helsingborg. vi vill ha borgerlig vigsel men rådhuset rymmer bara 20 pers? vi vill inte ha 150 men kanske 35? Ute känns meckigt då man måste fixa med musik osv och alla får stå upp och det blir ingen "ingång" som i kyrka/rådhus. innomhus (tex jhh vinkällare) känns tråkigt mitt i sommaren. hur gör ni? fler med borgeriga vigslar?
    Vi, som också är från Helsingborg och kommer ha fetsten i Helsingborg, har faktiskt bestämt oss för att åka ner och ha ceremonin i Landskrona på slottet eftersom det är en mycket fin lokal med plats för betydligt fler gäster än rådhuset i Helsingborg.

    Jag förstår ditt problem, vi tyckte det var jättejobbigt innan vi bestämde oss för vår lösning.
  • a ring on my finger
    meandmylove skrev 2013-10-02 19:45:24 följande:
    a ring on my finger; Tack för tipset! Det ska jag verkligen kolla in! Vigseln behöver inte vara i närheten av festen då långt ifrån alla kommer vara med där. Vill också ha ett uppehåll mellan vigsel och fest så man kan snygga till sig ta kort osv. vad betalar man för att gifta sig där? bor ni i helsingborg? glömde skriva att vi bor i göteborg men har båda våra familjer och släkt i hbg. är uppväxta i hbg som grannar. caledonia; var ligger linneaträdgården? har hört mycket fint om det men kan intr placera? förstår att det är för mindre sällskap. man får vigas i vinkällaren på jhh men är tveksam för liten källare när det är högsommar ute...
    Priset är lite olika beroende på vilken lokal man ska ha vigsel i. Det finns tre olika rum och jag tror de ligger mellan 3000-6000:-. Vår kostar 5000:- och där får plats upp till ca 100 personer.

    Linneaträdgården ligger uppe på Maria Park
  • a ring on my finger
    Lindatamminen skrev 2013-10-02 22:42:58 följande:
    hej..linda heter jag och ska gifta mig med min m2b i juli 2014 i Simrishamn :) vi bor här nere oxå..vigslen kommer ske i stiby kyrka och festlokalen blev tranåsgården i skåne tranås..det är väll det som vi har helt hundra bokat och gästlistan är klar.. färgtema är nästan helt klart och cateringen med, väntar bara på lite mer info vad det kostar osv......OCH förstås har jag hittat min kläning!!!!nu bara lite planering kvar            
    Åh är du redan klar med din klänning? Jag står fortfarande och stampar med typ 50 klänningar i huvudet. Måste åka iväg och prova snart så att jag iaf kommer fram till vad jag passar i.
Svar på tråden Skånebröllop 2014