Inlägg från: xMariax |Visa alla inlägg
 • xMariax

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Trasdocka skrev 2013-09-09 23:25:37 följande:
  Mycket fint Maria
  Tack
  24 Maj 2014
 • xMariax
  veronica84 skrev 2013-09-15 09:43:38 följande:
  Vacker klänning :)

  Vi håller just nu på och diskuterar vad vi ska ha för mat på middagen.
  Buffé eller 3 rätters? Catering eller laga det mesta själva och hyra in någon att värma och servera?
  Ja många frågor som behöver ett svar.... :)
  Tror att det lutar åt 3 rätters ialalfall.
  Sambon kom på att vi kan test laga liknande middag som vi sedan ska servera, så vi känner efter att det känns bra och smakar gott. 
  Så tänkte jag laga några enkla men goda efterrätter som vi kanske ska bjuda på..

   
  24:e maj 2014 kl 15
  Vi kommer att laga till en buffe själva.. Enkelt och gott.
  24 Maj 2014
 • xMariax

  Idag har jag äntligen hämtat ut mina skor från Zalando! Älskar dem!!! Har aldrig hittat pumps som jag kan ha pga att jag har stora och breda fötter, men dessa satt bra! (Ursäkta skräpet i bakgrunden)   
  24 Maj 2014
 • xMariax

  Zalando har riktigt bra grejer faktiskt..
  Vad skönt att du hittat klänningen så mycket billigare Caledonia 


  24 Maj 2014
 • xMariax
  amerika skrev 2013-09-24 18:56:56 följande:
  Väldigt snygga skor!! Precis sådana jag letar efter, fast i lila.... Hoppas de är bekväma oxå Tungan ute
  24 maj 2014
  De är jättebekväma! De finns i lila också, men om jag inte minns helt fel så ville du väl ha ljuslila? Lite mer lavendel? De skorna finns i mörkt lila..Obestämd
  24 Maj 2014
 • xMariax
  amerika skrev 2013-09-24 18:54:22 följande:
  Hej brudar!
  Jag har varit borta från bröllopssnacket ett litet tag, det händer så otroligt mycket annat i mitt liv just nu...

  - Jag har varit 9 dagar i Montenegro med min älskade fästman och hälsat på hans familj och hela tjocka släkten. Vilken fantastisk resa, på flera plan, såväl själsligt, som med hjärtat och på vägarna Solig  Hjärta 

  - Och fästmannens papper från Migrationsverket verkar bli klara nu så han kan flytta hit på riktigt och vi kan vara en familj. Men fy fan rent ut sagt, vilken byråkrati!!
  - Sen ska jag sälja mitt lilla radhus och vi ska flytta till drömlägenheten inne i stan Glad Så nu är det fullt upp med städning, piff och stajling, kära nån, vilket jobb!

  - På jobbet är det mest skräp, så det behöver vi inte prata om.... Pulsen går i 180 men det blir väl bättre nån gång... kanske, annars får jag seriöst överväga att byta jobb.

  Men på en hedrande femteplats i rangordningen, kommer bröllopsplanerandet. Det har inte hänt nånting mer förutom det som redan var klart men jag håller fast vid planeringen. Vi pratade om det så sent som förra veckan när jag var hos honom och vi är fortfarande helt överens om att vi vill ha det enkelt men festligt. Han är lite rädd att det ska bli "lamt" (i hans kultur hyr man en festvåning på ett hotell för 300 personer och allt är överdådigt) med 60 pers i en bygdegård m hemlagad buffé... Men jag vet att jag är en hejare på att fixa fest och min mamma likaså, men det har inte han upplevt riktigt, så han vet inte det. Han har två önskemål som han inte vill rucka på: han vill åka limousine och han vill ha en riktig bröllopstårta i flera våningar. Nema problema - det fixar vi! Flört
  24 maj 2014
  Oj vad mysigt det låter som ni haft det!! Här har det inte heller blivit så mycket bröllopssnack..

  Jag och sambon fick någon knäpp ett ag och pratade om att börja försöka skaffa syskon till sonen och skjuta upp bröllopet, men efter mycket om och men kom vi fram till att vi inte är helt redo än. Efter bröllopet får vi se hur det blir med det.
  Vi ska renovera hela lägenheten också och göra fint. Sitter och planerar för fullt. Sonen har fått vårat sovrum och vi har tagit hans lilla rum, barn behöver ju lite mer plats för lek och skoj än vi vuxna som ändå bara sover där. Han är jättestolt! Jag planerar att måla hans rum, men vet inte i vilket tema ännu..  
  24 Maj 2014
 • xMariax

  Nej vad ledsen jag blir!! Skrev ett långt meddelende i ca 10 min, men det försvann!Rynkar på näsan Sammanfattar;

  Sonen fyller 2 i december och jag och sambon är 20 och 21 år, sonen blev till på första ''försöket'' så jag oroar mig inte att det kan ta lång tid. Vi har allt till vår fördel.
  Jag vet inte hur vi tänkte när vi ville börja försöka, detta är nog sämsta möjliga tillfälle..
  Vi gifter oss om 8 månader, lägenheten MÅSTE renoveras (ungdomslägenhet, hyresvärden bryr sig inte om att fixa tex fuktskadade skåpluckor eller trasiga sovrumsdörrar. Så vi tar oss friheten att fixa precis som vi vill själva), sambon har precis fått nytt jobb, jag vet inte vad jag vill göra när föräldraledigheten tar slut i april och jag har nyligen tagit mig ur en lång depression. Jag skulle INTE orka gå upp med sonen OCH en bebis just nu.. Vi tänkte väl lite för mycket med hjärtat. Många i vår omgivning är gravida nu så man blir ju lite sugen..  


  24 Maj 2014
 • xMariax
  Malin: Jättesnygga kort! Ungefär sån modell vi tänkte pyssla ihop också fast i marinblått.
  24 Maj 2014
 • xMariax

  Åhh vad härligt Amerika!  Vi hade planerat att träffas 11 oktober i Stockholm, men vi träffades hemma hos oss i torsdags och kollade lite klänningar på Jenjenhouse, dinobridal etc. De hittade 3 klänningar på ebay som de gillade, men har inte pengar att köpa dem nu. Så de köper när de har råd.


  24 Maj 2014
 • xMariax
  kärleken skrev 2013-10-01 11:26:41 följande:
  Vad är det för märke/namn på dessa?
  Anna Field
  24 Maj 2014
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014