Inlägg från: xMariax |Visa alla inlägg
 • xMariax

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  amerika skrev 2013-08-19 18:05:28 följande:
  Eyeliner är svårt, men det bästa med det är att den blir bara bättre och bättre ju mer man övar! Och just eyeliner finns det massor med tutorials på!
  Tricket är att hitta rätt typ av eyeliner, dvs vill du ha flytande, penna, "tusch" eller jox i en burk? Prova dig fram! Gå in på Kicks el nåt o se vad som finns, fråga!
  Penna är det som funkar för mig, flytande är helt hopplöst. Jag provade när jag var yngre och faktiskt sminkade mig varje dag, men det var helt omöjligt. En kajalpenna har jag hemma iaf så det kan jag öva på, och annars så har jag bara en mascara. Får köpa på mig lite smink och prova.
 • xMariax
  amerika skrev 2013-08-20 22:16:49 följande:
  Aj då Skrikandes inte kul... 

  Vår lokalhyra hade oxå höjts, från 1200 till 1400 för hela helgen fredag kl 12-söndag kl 13.... Men det är ju peanuts i sammanhanget. Lokalen är nog den billigaste biten för oss Tungan ute Däremot ingår inte porslin eller sådant, så det får vi klura på hur vi ska få till. Jag kan tänka mig att ha omaka porslin men det vill inte min blivande, han tycker det ser slarvigt och oordnat ut. Jag tycker bara det är mysigt 
  Ja 200:- är ju inte så farligt..  

  Jag håller nog faktiskt med dig angående porslinet, jag hade inte tyckt det var kul att få duka med olikfärgat porslin, men olika former..  
 • xMariax

  Jag sitter just nu och kollar efter presenter till våra tärnor/marshalker och har hittat dessa:

  http://www.loveandbeproud.se/sv/brollop/armband/parlarmband-tarna.html

  http://www.ebay.co.uk/itm/Personalised-Engraved-Silver-Pocket-Watch-Best-Man-Usher-/160987728890 

  Tärnorna skulle antagligen älska armbanden och klockorna tyckte jag kändes lite kul eftersom att m2b också ska ha ett fickur den dagen.. Vad tror ni? 


 • xMariax
  amerika skrev 2013-08-22 16:22:35 följande:
  Jag har oxå kikat på de där armbanden och tycker de är riktigt söta!! Och att det finns en tanke bakom fickuren uppskattas säkert!

  Jag har idag beställt ett gäng skrivböcker från personligalmanacka.se för bröllopsplanering! En till mig själv och en till var och en av mina närmsta väninnor som ska hjälpa till med det ena och det andra (har inga tärnor). Ska lägga upp bilder på dem när de kommer. 
  Vad kul! Jag hoppas de blir fina! Jag pysslade ihop en anteckningsbok för bröllopsplanering för många månader sen, men den ligger fortfarande helt tom på skrivbordet.. :-P


   


 • xMariax
  amerika skrev 2013-08-22 19:07:01 följande:
  hihihi var har du stoppat undan allt du skulle skriva i den då??
  På datorn... Jag som var helt bombsäker på att ''Nej, det är sååå tråkigt att ha allt på datorn! Jag tänker göra som förr när man inte använde/hade dator.'' Haha, ja eller hur... Tungan ute

  Vi kommer nog inte ha någon ''mingelmat''.. Vi gifter oss 15.00 men ska inte fotas eller så, så vi alla kommer ju till festlokalen någorlunda samma tid och då skålar vi väl och börjar äta.
 • xMariax
  amerika skrev 2013-08-23 08:33:57 följande:
  xMariax skrev 2013-08-22 22:37:04 följande:
  På datorn... Jag som var helt bombsäker på att ''Nej, det är sååå tråkigt att ha allt på datorn! Jag tänker göra som förr när man inte använde/hade dator.'' Haha, ja eller hur... Tungan ute
  hihi, jo, jag har oxå allt på datorn. Men de där böckerna tänkte jag är mer som en present/rolig grej, de går ju att använda till vad som helst och så står det deras namn på framsidan. Jag skrev inget om bröllopet förrän på insidan så om de vill använda den till annat, så går det bra. Vi ska ha nåt slags planeringsmöte i höst och då tänkte jag ge dem böckerna.
  Det tänkte jag också fixa med mina (tärnor då) i oktober. Tänkte att vi alla skulle träffas i Stockholm och luncha/planera/kolla klänningar. Det är lite svårt att träffa alla mina tärnor tillsammans då ingen av oss har körkort och jag+2 tärnor bor i Eskilstuna medans den sista tärnan bor i Norrtälje (Ca 10 mil nordost om Stockholm)
 • xMariax
  amerika skrev 2013-08-23 09:43:10 följande:
  Då är det ju såklart svårare att få till....

  Mina två bästa väninnor ska vara vittne resp värdinna/koordinator och den tredje tjejen ska fota oss. Vittnet + fotografen är oxå duktiga scrappare så de ska få hjälpa mig med inbjudningarna. 

  Jag tänkte ett planeringsmöte med lite bubbel & snittar en vanlig trist lördag i oktober.... Blir säkert trevligt och uj, så många bra idéer som kläcks efter ett par glas vin!! Flört

  Kolla klänningar.... vill jag nog göra med min sambo faktiskt. Jag känner mig inte alls bekväm med att stå inför ett gäng tjejkompisar och visa upp mig. Det där med att han inte ska se min klänning innan, tycker jag är tramsigt (min personliga åsikt, alla gör som de vill) och känns som en kvarleva från den tid då bruden blev bortgift och knappt hade träffat sin blivande make innan.
  Låter himla mysigt!

  Med att kolla klänningar menade jag mest att leta efter klänningar till DEM. De känner ju inte varandra och bor långt ifrån, men de har sagt att de vill ha likadana klänningar ''så att de matchar''.

  Angående min klänning har jag inte bestämt ännu.. Antingen så åker jag med mina tärnor/mamma och testar eller så beställer jag från kina. Blivande maken kommer antagligen få se bilder, men jag vill inte att han ser den på mig live innan bröllopsdagen.  
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014